Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<  >>

New Event Jade Mintjens

Schouwburg Noordvrijdag 16 december 202220:15

Info:

Na meer dan honderd voorstellingen en drie tv- en radioregistraties, legt Bert Gabriëls de kranten definitief opzij. Hij geeft het stokje van zijn #Eindejaars door aan collega Jade Mintjens. De 23-jarige uit het Kempense Westmalle is één van de opkomende talenten van het moment en is hiermee ook de jongste vrouwelijke comedian in dit genre.

Sinds november 2021 vormt ze de vaste sidekick in ‘De Ideale Wereld’ en in haar huidige comedybits vloeit de actualiteit vlotjes binnen. Een volledig actualiteitsgebonden voorstelling voelt dan ook als een logische stap. De negatieve noten die doorgaans weerklinken in het journaal zet Jade om naar een luchtige en frisse voorstelling voor jong en oud. Je mag er dus zeker van zijn dat je met een positief gevoel naar huis gaat!

Jade legde al een indrukwekkend parcours af. Vijf jaar geleden kreeg ze van Adriaan van den Hoof de zilveren leeuw in het Eén-programma ‘Voor de leeuwen’. Jade was ook één van Michael Van Peels ‘Young Ones’ en verzorgde het voorprogramma van o.a. Bart Cannaerts en Xander de Rycke. Met deze laatste stond ze op de zomerbar van Rock Werchter. Vorig seizoen stond ze maar liefst twee keer hier in Merksem. Redenen genoeg om haar dit jaar opnieuw een plaats te gunnen in onze schouwburg.   


Tickets: schouwburgnoord.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

<<  >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter