Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
>>

New Event Murmuration

Stadsschouwburg Antwerpenwoensdag 2 oktober 202420:00

Info:

‘Murmuration’ van Sadeck Berrabah is een show die zijn gelijke niet kent. 46 dansers nemen je mee op een adembenemende en hypnotiserende trip die verrast van begin tot einde.

Sadeck Berrabah, de Franse danser en choreograaf met miljoenen views op sociale media, keert in 2024 terug naar België met zijn zijn show ‘Murmuration‘! Wegens grote vraag keert dit adembenemende dansspektakel met meer dan 46 dansers terug met een heuse tour.

Het begon allemaal met een online geplaatste YouTube-video die in 2017 meteen viraal ging. Het publiek ontdekte voor het eerst hypnotische dansen op basis van perfect gesynchroniseerde armpassages. Het internet was er helemaal van in de ban en het aantal likes explodeerde. Het was niet meer dan logisch dat de media met grote belangstelling de danser en choreograaf begon te volgen. Door in 2021 de finale van ‘La France a un Incroyable Talent’ (de Franse versie van Belgium’s Got Talent) te bereiken, zag Sadeck Berrabah zijn faam stijgen en werd zijn razendsnelle opkomst een succesverhaal.

Overal ter wereld, op televisie, brengt Berrabah zijn artiestieke touch over: ‘Tu Si Que Vales‘ in Italië, ‘The Moment‘ in de Filippijnen en ‘World of Dance‘ in de Verenigde Staten. Sindsdien doet de hele wereld een beroep op zijn creatieve genie: prestigieuze evenementen zoals de Grammy Awards, de Victoires de la Musique en de Olympische Spelen van Parijs 2024, maar ook beroemdheden zoals Shakira, J Balvin, de Black Eyed Peas en Jennifer Lopez. Terwijl de modewereld (o.a. Christian Louboutin en Moncler) in de rij staat om met hem samen te werken, is hij nu op weg om een ster te worden in de Verenigde Staten, door daar de finale te halen van ‘America‘s Got Talent‘.

Begin 2023 besloot de danser zijn creatieve ideeën te bundelen in een show voor het grote publiek, en ‘Murmuration‘ zag het daglicht. Het resultaat? Een ware triomf! De uitverkochte shows stapelen zich op. Ondertussen bezochten meer dan 40.000 toeschouwers deze met lofzangen overladen show.

In België kan Sadeck Berrabah al rekenen op een stevige fanbase, want vorig jaar nam de choreograaf deel aan de opening van het Brusselse festival ‘In the Streets‘, waarvoor hij een spectaculaire choreografie creëerde.


Tickets: www.ticketmaster.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter