× UPDATE | Concertnews.be brengt minstens tot en met 19 april 2020 geen nieuwe recensies zo lang de clubs, concertzalen, schouwburgen, theaterzalen en bioscopen gesloten zijn als voorzorgsmaatregel om de verdere verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan. Wél brengen we onder het tabblad 'News' (opgelet: dus niet via de navigatie) updates over nieuwe en verplaatste evenementen, ook voor seizoen 20/21.
We danken u voor uw begrip. Take care.
Meer info over het coronavirus COVID-19 vindt u op de website van de FOD Volksgezondheid.
<<  >>

New Event Rewriting

Kaaistudio s Brusselvrijdag 24 april 202019:00

Info:

Waaruit bestaat de praktijk van het choreograferen? In Rewriting probeert Jonathan Burrows – soms twijfelend, dan weer uitbundig – het onbekende terrein dat choreografie heet in kaart te brengen. Hij vertrekt enerzijds van een performance waaraan hij twee jaar werkte maar die hij nooit eerder voor een publiek speelde, en anderzijds van passages uit zijn boek A Choreographers’ Handbook (2010). Tegenover het dominante model dat een goede voorstelling het resultaat is van een sterk, vooraf bepaald idee, plaatst Burrows een praktijk van een langzame, eerder toevallige accumulatie van betekenissen die tevoorschijn komen tijdens het werken zelf. Hij citeert graag Mette Edvardsen, die haar eigen werk omschrijft als ‘the dust that accumulates through the working’.  

• Als danser en choreograaf heeft Jonathan Burrows een indrukwekkend oeuvre uitgebouwd. De afgelopen vijftien jaar maakte hij een reeks slimme en speelse duetten met samen met componist Matteo Fargion. Rewriting is zijn eerste solovoorstelling.


Tickets: kaaitheater.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

<<  >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter