Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<  >>

New Event Riverdance

Lotto Arena Merksemvrijdag 1 november 202420:00

Info:

De opwindende danssensatie Riverdance is terug met een gloednieuwe tournee! Ervaar de magie van de originele show, gecombineerd met frisse energie en nieuwe talenten.

Riverdance, het originele podiumfenomeen, blijft universeel furore maken vanwege de Grammy Award-winnende muziek met daarbij de zinderende energie en passie van Ierse en internationale dansen.

De betoverende soundtrack van Riverdance werd heropgenomen door componist Bill Whelan, terwijl producer Moya Doherty en regisseur John McColgan de baanbrekende show volledig opnieuw vormgaven met innovatieve en spectaculaire licht-, video-, podium- en kostuumontwerpen.

Riverdance introduceert een nieuwe generatie uitzonderlijk getalenteerde dansers en muzikanten, wereldwijd geprezen als de beste professionals binnen hun kunstvorm. Toeschouwers van alle leeftijden genieten van de pittigheid, de sensualiteit en het spektakel van Riverdance en de buitengewone kracht en gratie van de artiesten.

Riverdance begon aan zijn parcours als intervalact op het Eurovisiesongfestival, voor televisie geproduceerd door Moya Doherty. Dit opwindende en vernieuwende dansstuk van zeven minuten werd vervolgens omgevormd tot een avondvullende show door producer Moya Doherty, componist Bill Whelan en regisseur John McColgan. Door de versmelting van Ierse en internationale muziek en dans brak de show alle kassarecords tijdens de wereldpremière in Dublin en toen ze naar Londen en New York City verhuisde, waren de reacties ongeëvenaard. Na bijna drie decennia lang te entertainen over de hele wereld, blijft Riverdance theaters vullen in heel Europa, Noord-Amerika, Oceanië, Azië, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika.


Tickets: www.ticketmaster.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

<<  >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter