Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<

New Event The World Of Hans Zimmer

Sportpaleis Merksemdinsdag 12 november 202420:00

Info:

De muziek van Hans Zimmer komt opnieuw tot leven in het Sportpaleis. Dirigent Gavin Greenaway en en een meesterlijk symfonieorkest nemen het publiek mee op een magische reis.

De ticketverkoop start donderdag 26 oktober om 10 uur.

Op 12 november 2024 brengt de soundtrackdirigent Gavin Greenaway de magie van de werken van Hans Zimmer naar het Sportpaleis in Antwerpen.

Met meer dan 30 data in 13 landen zal ‘The World of Hans Zimmer: A New Dimension‘ te zien zijn in heel Europa. De voorloper van deze concerttournee, ‘The World of Hans Zimmer: A Symphonic Celebration‘, deed het publiek in 2018 voor het eerst versteld staan in Duitsland en is sindsdien bezig aan een triomftocht over de hele wereld.

Hans Zimmer zelf zal niet live op het podium verschijnen in ‘The World of Hans Zimmer: A New Dimension‘, maar zal fungeren als curator en muzikaal leider van de show. Soundtrackdirigent Gavin Greenaway - een oude en vertrouwde vriend van de Hollywoodcomponist - zal de magie van de werken van Hans Zimmer blijven oproepen voor het live publiek in 2024, samen met enkele van de meest opmerkelijke, gerenommeerde solisten uit Zimmers talentenpoel en een meesterlijk symfonieorkest.

Het publiek wordt meegenomen op een unieke muzikale reis die hen onderdompelt in volledig nieuwe dimensies, vergezeld van verbluffende visuele projecties van filmsequenties naast de muziek. De show is een absolute sensatie, en het publiek is er dol op.

De buitengewone melodieën en moderne composities van Hans Zimmer boeien een enorme groep wereldwijde fans van alle generaties. Hij heeft al talloze internationale kaskrakers van een fantastische score voorzien, waaronder ‘Dune‘, ‘James Bond - No Time to Die‘, ‘The Lion King‘, ‘Gladiator‘, ‘Pirates of the Caribbean‘, ‘The Dark Knight‘-trilogie, ‘Interstellar‘, ‘Last Samurai‘ en ‘Top Gun: Maverick‘.


Tickets: www.ticketmaster.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

<<
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter