>>

New Event Donna‘re

tbcvrijdag 14 augustus 202020:00

Info:

Zacht, als water, bewegen de vrouwen zich in een cirkel. Ze buigen en voegen zich naar hun wereld. Maar net als water laten ze zich moeilijk vangen.

Vier vrouwen dansen hun eigen verhaal. Vier lijven. Vier levens.

Elk lichaam vertelt wat het voor haar betekent om vrouw te zijn. Welke reis ze heeft afgelegd om hier, nu, als vrouw te staan. Ze is zichzelf, imperfecties en onzekerheden open en bloot, en put daar een onweerstaanbare kracht uit.

Van meisje naar vrouw. Van vrouw naar moeder. Van een vrouw die nooit een meisje was naar een prachtige godin.

Company NOI brengt een ode aan de vrouwelijke energie in ieder van ons in een wonderschoon dansritueel, waarin beweging, muziek en woord samensmelten.

Je komt binnen in een grote, sfeervolle loods. Samen met je bubbel zit je rond de vier vrouwen: iedereen heeft zo een eigen kijkervaring. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Zij staat. Hij kaatst. Kant vult de vlakken tussen haar lijnen met een huidskleur die net niet de hare is. Heupen zijn ankerpunten waaraan de wereld zich kan vasthouden, waartussen de wereld groeit. De randen van de stof snijden, graveren in het vlees dat ze verwenst. Ze is genoeg. 


Tickets: www.zva.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter