Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

>>

Recensie Disney Frozen de musical ★★★★★

desc

zondag 9 juni 2024 AFAS Circustheater Den HaagSascha Siereveld

Het lukt niet. Het lukt echt niet! Elsa zingt nochtans uit volle borst: “Laat het gaan. Laat het los!”, maar we kunnen het gewoonweg niet. ‘Disney Frozen’ de musical in het AFAS Circustheater in Scheveningen is zo geweldig sterk dat het je niet loslaat. Terwijl we dit schrijven klinkt de echo van ‘Voor het eerst na al die jaren’ nog altijd door ons hoofd en hebben we nog steeds zin om een sneeuwpop te maken. Deze productie van Stage Entertainment neemt je mee naar een wereld van sneeuw, ijs en pure magie waar Steven Roox de sneeuwpop Olaf tot leven wekt en Vajèn van den Bosch als koningin Elsa letterlijk en figuurlijk schittert.  De liedjes van Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez zijn lekker aanstekelijk en blijven als oorwormpjes hangen terwijl je hart wordt gestolen door Aysia-Mae Wijnaldum als de Kleine Anna. ‘Disney Frozen’ is waar magie tot leven komt.

Recensie: Disney Frozen de musical ★★★★★

Recensie Nomad ★★★1/2

desc

zaterdag 8 juni 2024 Stadsschouwburg AntwerpenBert Hertogs

Met Nomad heeft de Belgische choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui goud in zijn handen. Een daverend applaus kreeg zijn werk in een uitverkochte Stadsschouwburg in Antwerpen waar het verschillende avonden zijn tenten heeft neergepoot: faut-le faire. Nomad is dan ook een mooie voorstelling die zo’n uurtje duurt. Maar, nu komt de maar. Ze is ons ook iets te conventioneels (reden wellicht ook waarom zo veel mensen ervan houden omdat de boodschap erg makkelijk leest) en scenografisch komt ze zo nu en dan wat gedateerd over.

Recensie: Nomad ★★★1/2

Recensie Junior Ballet Antwerp 5! ★★★★1/2

desc

vrijdag 7 juni 2024 HetPaleisBert Hertogs

5 kaarsjes mag Junior Ballet Antwerp (JBA) dit weekend uitblazen in hetpaleis. Dat een initiatief als JBA nodig is, die pas afgestudeerden klaarmaakt om een professionele carrière uit te bouwen, bewees het voorprogramma Etudes van de Koninklijke Balletschool Antwerpen op muziek van Carl Czerny. We kregen levendig, klassiek ballet voorgeschoteld, bij de start waanden we ons zelfs in het repetitielokaal toen we de meisjes en de jongens aan de barres hun klassieke bewegingen zagen oefenen. Naarmate het voorprogramma vorderde, werden die weggedaan en kregen we dynamische sprongen, lifts en dergelijke te zien die vooral aantoonden welke solide basis een balletschool jongeren kan bieden.

Recensie: Junior Ballet Antwerp 5! ★★★★1/2

Recensie Bad boys ride or die ★★★1/2

desc

woensdag 5 juni 2024 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

De vierde Bad boys-film Bad boys ride or die en de tweede die de Belgen Adil & Bilall regisseerden, is opnieuw één groot visueel feest geworden. Het duo kiest dan ook resoluut voor een rijk, ja zelfs verzadigd (flashy) kleurenpalet en dynamische beeldvoering/montage. In de IMAX-versie die wij zagen, levert dat nog eens haarscherpe beelden op in combinatie met een straffe sound. Dé plek waar deze grootse popcornfilm en guilty pleasure voor ons het best tot zijn recht komt, is dan ook een IMAX-theater.

Recensie: Bad boys ride or die ★★★1/2

Recensie Opening night ★★★★★

desc

zaterdag 1 juni 2024 Bourla AntwerpenBert Hertogs

Een minutenlange staande ovatie kreeg Opening Night van de Hoe in een tot de nok gevulde (wat al lang geen vanzelfsprekendheid meer is) Bourla. Als je dan niet kan claimen dat je een van de beste toneelvoorstellingen van het seizoen hebt neergezet, dan weten wij het ook niet meer.

Recensie: Opening night ★★★★★

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter