Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

<<    >>

Recensie Deadpool and Wolverine ★★★1/2

desc

dinsdag 30 juli 2024 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Dolletjes, dat is de superheldenfilm Deadpool and Wolverine waarin we het duo uit de X Men franchise de wereld van Marvel zien betreden. Vanaf het begin van de prent waarin we Deadpool Wolverine zien opgraven omdat ie niet kan geloven dat ie dood zou zijn, trekt de film al de metakaart. Door Deadpool de intro van Marvel te laten meezingen bijvoorbeeld. Maar ook om in de eerste actiescène van de film nog wat choreografie te steken ook op de tonen van ’Bye Bye Bye’ van *NSYNC. Hilarisch.

Recensie: Deadpool and Wolverine ★★★1/2

Recensie Alleen verbeelding ★★★★1/2

desc

woensdag 24 juli 2024 Parking NachtegalenparkBert Hertogs

Vorig jaar verscheen ‘Alleen verbeelding kan ons redden’, een boek van Michael De Cock waarin ie op passionele wijze de kracht van kunst bezingt. Dat boek heeft ie nu getransformeerd tot een avondvullende monoloog waarin ie op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of kunst de wereld kan redden. De Cocks monoloog is niet alleen hyper persoonlijk, hij steekt er ook nog de input van het publiek in.

Recensie: Alleen verbeelding ★★★★1/2

Recensie Terces ★★★★

desc

woensdag 17 juli 2024 Park Groot Schijn DeurneBert Hertogs

Terces, dat is het omgekeerde van Secret, de voorstelling van Cirque Ici waarmee Johann Le Guillerm in 2004 én 2013 op Zomer van Antwerpen stond. Terecht is het dat hij voor de dertigste editie opnieuw gevraagd werd. Want als er één voorstelling tot de absolute top behoort uit dertig jaar ZVA en nog steeds in ons geheugen gegrift staat, dan is het deze wel. Le Guillerm mengt wetenschap (zoals wiskunde en natuurkunde) met pure magie zodat je zelfs de derde keer dat je hem zijn ‘zotte constructies’ - aldus een toeschouwster - ziet maken, nog steeds onder de indruk bent. Ook omdat hij erin slaagt om de indruk te wekken dat ie dood materiaal tot leven kan laten komen.  

Recensie: Terces ★★★★

Recensie Twisters ★★★1/2

desc

dinsdag 16 juli 2024 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

‘Is iedereen ok?’ Het is een quote uit de standalone sequel Twisters op Twister dat alweer dateert van 1996 maar ook helemaal van toepassing is op het publiek in de 4DX-zaal van Kinepolis. Want jawel: het gaat er heftig aan toe in de openingsscène van deze romantische rampenfilm. De stoeltjes mogen stevig te keer gaan en ook de wind- en watereffecten doen hun ding zodat je in geen tijd het gevoel krijgt midden in een tornado te zitten.

Recensie: Twisters ★★★1/2

Recensie Kylie ★★★★1/2

desc

zaterdag 13 juli 2024 Hyde Park LondenBert Hertogs

Wanneer enkele riksja’s voorbijrijden op je traject tussen Hyde Park en Victoria Station en je daarbij door hun speakers ‘Can’t take you out of my head’ en vervolgens ‘Spinning around’ hoort knallen terwijl de fans van Kylie met je onderweg zijn en die stevig ‘lalala’ of de lyrics meezingen, nog nagenietend van het concert dat Kylie negen jaar na haar vorige passage op BST Hyde Park gaf, dan weet je het wel. Dat je een historisch concert meemaakte.

Recensie: Kylie ★★★★1/2

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter