Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

<<    >>

Recensie Tom McRae ★★★1/2

desc

dinsdag 12 maart 2024 Het Depot LeuvenBert Hertogs

Spontane chaos. Daar ging de Britse singer-songwriter Tom McRae voor in het Depot. Toch zeker naar het eind van zijn set tijdens ‘Mend your heart’ waarbij hij een hartslag toverde uit zijn akoestische gitaar door er met een drumstok op te bonken wanneer er een toeschouwer flauwgevallen was in de foyer waar het concert doorging. Dat het er warm was had de artiest al van in het begin vastgesteld maar dat ie net tijdens die song iemand neer zou krijgen ‘I think I broke a heart’ had ie niet verwacht.

Recensie: Tom McRae ★★★1/2

Recensie Liefde voor muziek (S10) ★★★

desc

dinsdag 12 maart 2024 VTMBert Hertogs

Wordt het tiende seizoen van Liefde voor muziek, meteen ook het laatste dat er op vtm te zien zal zijn? Het zou zo maar eens kunnen, want in het begin van deze reeks lijkt een quote van een van de artiesten daarnaar te hinten. Het zou ook gewoon kunnen, weet je omdat er nu 9 artiesten aantreden die al eens aan bod zijn gekomen in de vorige seizoenen waardoor deze als een best of leest. Grote verrassing is dat Camille er nu niet bij is, hoewel zij veel te danken heeft aan het programma (net als The Masked Singer overigens).

Recensie: Liefde voor muziek (S10) ★★★

Recensie The great escaper ★★★1/2

desc

woensdag 6 maart 2024 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Wat een heerlijke acteerprestatie zette Glenda Jackson (+87) als Rene Jordan neer in The great escaper! Zij, net als Michael Caine (nu: 90) die haar man Bernie speelt in deze Brits-Franse biografische film, mag behoorlijk ondeugend, plagerig en met een goeie geut Britse humor als oudje voor de dag komen. Kranig. Caine mag dan wel de sfeer zetten in het begin van de film wanneer ie het verplegend personeel wat jent, uiteindelijk is het vooral Jackson die op komisch vlak mag schitteren.

Recensie: The great escaper ★★★1/2

Recensie Mozarts onsterfelijke requiem ★★★★

desc

zondag 3 maart 2024 deSingel AntwerpenBert Hertogs

28 was ik toen ik in het Musikverein in Wenen, geheel toevallig, het requiem van Mozart live uitgevoerd zag door het Concentus Musicus Wien en het Arnold Schönberg Chor onder leiding van Nikolaus Harnoncourt met als solisten niemand minder dan Christine Schäfer, Bernarda Fink, Kurt Streit en Gerald Finley. Ik was toen gewoon in Wenen om de stad te ontdekken en sliep in dezelfde kamer van de plaatselijke jeugdherberg met een Japanse fan van klassieke muziek. De man bleek speciaal overgevlogen voor dat concert.

Recensie: Mozarts onsterfelijke requiem ★★★★

Recensie Role play ★★

desc

maandag 4 maart 2024 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Elk koppel heeft wel geheimen voor elkaar, maar in de Amerikaanse actiekomedie Role play gaat het wel héél ver. Emma (Kaley Cuoco) heeft samen met haar man Dave (David Oyelowo) een dochter. Hij heeft uit een eerdere relatie een zoon.  Wat Dave echter niet weet, is wat Emma werkelijk voor de kost doet. Ze is een huurmoordenares. Haar echte naam is Anna Peller maar zwichtte 8 jaar geleden voor de charmes van Dave omdat hij de ware vrouw in haar zag hoewel hij haar dus niet echt kende.

Recensie: Role play ★★

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter