Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

<<    >>

Recensie Dit lijkt een beetje op een cactus ★★★★1/2

desc

zondag 24 september 2023 StuivenbergwijkBert Hertogs

Muziektheater op locatie terwijl je een parcours wandelt. Dat leveren locatietheatergezelschap Bad van Marie,  muziektheatergezelschap Walpurgis en het elektrische gitaarkwartet Zwerm met Dit lijkt een beetje op een cactus. Wat zo leuk is aan dit concept is dat je nooit helemaal weet wat nu precies bewust deel uitmaakt van de productie, wat dus realiteit is en waar de fictie start en stopt. Wij hadden zelfs een vermoeden dat iemand mee aan het wandelen was met ons, zich voordeed als een toeschouwer maar dat eigenlijk niet was.

Recensie: Dit lijkt een beetje op een cactus ★★★★1/2

Recensie Zo vader zo zoon ★★★1/2

desc

vrijdag 22 september 2023 Fakkeltheater Rode ZaalBert Hertogs

Reikhalzend keken we uit naar Zo vader zo zoon. Het is namelijk niet zo dat – in tegenstelling tot sommige journalisten van populaire media die om het tij te keren van hun uitstervend lezerspubliek/abonnees met voordelige jongerenabonnementen beginnen zwaaien - we het Fakkeltheater in de Hoogstraat platlopen. Maar soms moet je ook een signaal durven geven naar de Sam Verhoevens van deze wereld en bij uitbreiding de commerciële sector. Dat je als kwaliteitsmedium de ballen aan het lijf hebt om vriendelijk te bedanken voor een première in de KVS bijvoorbeeld en kiest voor de klucht Zo vader zo zoon! van Jon Van Eerd door het Farcetheater.

Recensie: Zo vader zo zoon ★★★1/2

Recensie Retribution ★★

desc

donderdag 21 september 2023 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Retribution, de actiethriller van regisseur Nimród Antal die gebaseerd is op El desconocido van Alberto Marini leest als een anderhalf uur durende metafoor over een man die in een huwelijkscrisis verkeert. In dit geval gaat het om Matt Turner (Liam Neeson) die als beleggingsadviseur bij Nanite Capital werkt. Anders Muller (Matthew Modine) is zijn CEO en tevens een vriend van hem. Maar de man heeft veel werk, staat onder stress waardoor zijn work-life balance dan ook danig onder druk staat. Matts echtgenote Heather (Embeth Davidtz) is het beu en wil de scheiding aanvragen. Zorgt een crisis waar Matts leven en dat van zijn kinderen Emily (Lilly Aspell) en Zach (Jack Champion) op het spel staan ervoor dat het gezin definitief uit elkaar getrokken wordt of brengt het iedereen net dichter bij elkaar?

Recensie: Retribution ★★

Recensie After everything ★★

desc

dinsdag 19 september 2023 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

‘Wij hebben ons voorgenomen dat zo lang we minstens één erectie krijgen tijdens een After-film, we de filmserie blijven volgen.’ Die zin uit onze recensie van After ever happy viel vorig jaar blijkbaar niet in goede aarde bij sommigen. Want jawel, we hebben daarover een boze mail ontvangen. Het kwam erop neer dat de lezeres vond dat de After-serie meer dan over seks alleen gaat en volgens haar was mijn focus te eng vermits ik bijna uitsluitend inzoomde op de erotische aantrekkingskracht. Valt dat even mee voor ons dat er met After everything nu een einde is gekomen aan deze franchise. Want inderdaad, deze keer bleef de erectie uit. En neen, een stoornis op dat vlak hebben we nog niet.

Recensie: After everything ★★

Recensie A haunting in Venice ★★★

desc

maandag 18 september 2023 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Anno 2023 kan alles. Hellmut Lotti goes metal. En dus kan Hercule Poirot (Kenneth Branagh) terwijl ie met pensioen is, ook flirten met het horrorgenre. In de jongste verfilming naar een boek van Agatha Christie is het niet alleen de taak van de beroemde detective op rust om de fraude van medium Joyce Reynolds (Michelle Yeoh) bloot te leggen, hij mag vooral aan de bak om een moordmysterie op te lossen dat lijkt op een dubbele zelfmoord.

Recensie: A haunting in Venice ★★★

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter