Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

<<    >>

Recensie Eg er vinden ★★★★1/2

desc

woensdag 1 maart 2023 corso BerchemBert Hertogs

‘Het zijn eigenlijk allemaal kleine kutzinnetjes.’ Het is Damiaan De Schrijver ten voeten uit wanneer ie na Eg er vinden er nog even een nabespreking tegenaan gooit in corso. Hij stelt zogezegd dat zijn collega Matthias de Koning en hij klachten ontvangen hebben van de directie van de schouwburg dat de voorstelling niet lang genoeg duurde. 55 minuten om precies te zijn en daarom een stukje erbij welgekomen was.

Recensie: Eg er vinden ★★★★1/2

Recensie Plane ★★★

desc

maandag 27 februari 2023 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Plane dat Jean-François Richet regisseerde is een wat voorspelbare doch onderhoudende actiethriller. De prent deed het goed aan de kassa’s. Mede daarom ook volgt er een sequel: ‘Ship’. Daarin zullen we het antwoord ontdekken hoe het afloopt met Louis Gaspare (Mike Colter) die verdacht wordt van moord.

Recensie: Plane ★★★

Recensie Bazar ★★★

desc

zaterdag 25 februari 2023 DE Studio AntwerpenBert Hertogs

Soms kan het gewoon te veel zijn. De wereld en alles erbij dat op je afkomt. Daarover gaat Bazar, de jongste voorstelling van Laika naar een concept van Aminata Demba, een tekst van Mieke Versyp die zich liet inspireren door Aya Sabi in een regie van Michai Geyzen.

Recensie: Bazar ★★★

Recensie Dit is niet de titel ★★★★

desc

vrijdag 24 februari 2023 De Klap DeurneBert Hertogs

“Actors are some of the most evil, devious people on the planet. They lie for a living!” Het is een quote die Mrs. Bird zegt in Paddington 2. En of het er kwaadaardig en slinks aan toe ging tijdens ‘Dit is niet de titel’ van Compagnie Barbarie in De Klap!

Recensie: Dit is niet de titel ★★★★

Recensie Missing ★★★

desc

donderdag 23 februari 2023 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Eerlijk? Van het screenlife thrillergenre hadden we voor we naar Missing trokken nog nooit gehoord. Het komt er op neer dat we bijna constant het scherm zien van het hoofdpersonage dat via de nieuwste communicatiekanalen, zoekopdrachten, paswoorden van mails, Google accounts, Google maps (welke routes ze namen), social media activiteiten en info die er achtergelaten werd, bankkaarten, toeristische camera’s enz. te weten wil komen wat er met haar moeder gebeurd is.

Recensie: Missing ★★★

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter