Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

<<    >>

Recensie Glass Onion ★★★★

desc

vrijdag 23 december 2022 NetflixBert Hertogs

Glass Onion van regisseur Rian Johnson die tevens de film schreef, is een heerlijk gelaagde mysteriefilm met een fantastische Janelle Monaé als Helen Brand en Daniel Craig als Benoit Blanc in de hoofdrollen. Het werd een geslaagde sequel op Knives out.

Recensie: Glass Onion ★★★★

Recensie Davina Michelle ★★

desc

donderdag 22 december 2022 Trix BorgerhoutBert Hertogs

“Balen als een stekker” deed Davina Michelle op 9 december toen ze geveld werd door griep en haar concerten moest verplaatsen in Trix en Het Depot. Eerlijk? Wij dachten eerst dat het om fake news ging. “Een stoere chic als Davina geveld door een virusje? Kom op, maak dat een ander wijs!” dachten we. Elk zichzelf wat respecterend internationaal artiest laat zich immers vaccineren tegen de griep al is het maar om niet opgescheept te zitten met eventuele bijkomende kosten door het verplaatsen of annuleren van een show. Zeker, Hollanders kunnen behoorlijk dom zijn, al verwijten onze Noorderburen dat net de Belgen. Maar Davina toch niet? Zo’n supervrouw die maak je toch niet zo snel wat wijs? Vreemd dus dat Davina ziek werd. Nog vreemder vonden we dat toen we tijdens onze research op een website stootten waarin gesteld wordt dat de zangeres in een stulpje woont met 3 badkamers. Hoe kan dat dan, dat het qua persoonlijke hygiëne toch zo fout kon gaan als je één badkamer hebt voor elk dagdeel? Het is ons kortom een compleet raadsel. Eén mysterie. Duizend vragen. Dat is het huis Davina Michelle. Hé, daar zit misschien wel een leuk tv-format in!

Recensie: Davina Michelle ★★

Recensie I wanna dance with somebody ★★★1/2

desc

woensdag 21 december 2022 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

De muzikale biopic I Wanna Dance with Somebody over het leven van Whitney Houston, de strafste zangeres van haar generatie die er tot nog toe als enige in slaagde om 7 nummer 1 hits op een rij te scoren in de Billboard top 100, kleurt wat te veel binnen de lijntjes. En neen, dan hebben we het niet over coke voor de cynici onder u die deze zin zo willen interpreteren. De fans komen eigenlijk niets nieuws te weten in deze twee uur en 26 minuten durende film. Maar aan de andere kant is dit document zeer leerrijk voor de generatie die haar muziek nog niet voldoende kent, en tevens ook een les voor al wie droomt van een muziekcarrière om niet in de valkuilen te trappen waar Whitney en haar entourage wel in trapten.

Recensie: I wanna dance with somebody ★★★1/2

Recensie De familie Claus 3 ★★

desc

dinsdag 20 december 2022 NetflixBert Hertogs

Wo wo woke. Dat is de familie Claus 3 van Ruben Vandenborre die de film schreef en regisseerde voor Netflix. In deze prent staat samenwerken voorop want dan ben je pas een echte winner.

Recensie: De familie Claus 3 ★★

Recensie Scrooge ★★★★1/2

desc

dinsdag 20 december 2022 NetflixBert Hertogs

Dé verrassing van dit najaar. Dat is Scrooge: a Christmas carol op Netflix. Stephen Donnelly tekende voor de regie van deze geanimeerde musicalfilm naar Charles Dickens’ klassieker. Voor het script stonden Leslie Bricusse en Stephen Donnelly in. Die eerste schreef ook de heerlijke bij momenten swingende muziek. Tapdansen op de doodskist van Ebenezer Scrooge (Luke Evans), verwijzingen naar animatieklassiekers zoals Frozen, Aladdin (Trevor Dion Nicholas’ “Who disturbs my slumber?” die de rol van het heden inspreekt) en Lady en de vagebond (de spaghettiscène) en dat allemaal ingebed in een universum dat wat weg heeft van het Marvel multiverse (het in- en uit magische cirkels stappen): deze film biedt het allemaal.

Recensie: Scrooge ★★★★1/2

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter