Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

<<    >>

Recensie Gala met Pretty Yende ★★★★★

desc

zaterdag 23 september 2023 Kon. Elisabethzaal AntwerpenSascha Siereveld

Voor haar jaarlijkse gala-avond gaf het Antwerp Symphony Orchestra voor de gelegenheid de baton aan de Italiaanse dirigent Lorenzo Passerini en mocht de Zuid-Afrikaanse sopraan Pretty Yende het publiek betoveren met haar fenomenale stemgeluid. Op het menu stonden Händel, Rossini, Mozart, Donizetti, Verdi en Puccini. Met een toporkest, een energieke dirigent, een fenomenale zangeres en keur van klassieke componisten had deze avond alle ingrediënten om memorabel te worden en … dat werd het ook.

Recensie: Gala met Pretty Yende ★★★★★

Recensie Sex education ★★★★1/2

desc

maandag 25 september 2023 NetflixBert Hertogs

Het vierde en laatste seizoen van Sex Education, de hit op Netflix, is meer dan bevredigend. Enkele jaren geleden kwam de serie ons ter ore. Heel wat onze vriendinnen bleken laaiend enthousiast. Toch is het er pas dit voorjaar van gekomen om de reeks te beginnen bingewatchen. Daar komt nu een einde aan nu we het ganse vierde seizoen uitgezeten hebben. En hoewel heel wat fans het einde maar niks vinden (het verhaal voor sommige personages is dan ook niet afgerond) en de centrale vraag hoe het nu afloopt tussen Maeve (Emma Mackey) en Otis (Asa Butterfield) beantwoord wordt, vonden wij het allemaal erg realistisch overkomen.

Recensie: Sex education ★★★★1/2

Recensie Dit lijkt een beetje op een cactus ★★★★1/2

desc

zondag 24 september 2023 StuivenbergwijkBert Hertogs

Muziektheater op locatie terwijl je een parcours wandelt. Dat leveren locatietheatergezelschap Bad van Marie,  muziektheatergezelschap Walpurgis en het elektrische gitaarkwartet Zwerm met Dit lijkt een beetje op een cactus. Wat zo leuk is aan dit concept is dat je nooit helemaal weet wat nu precies bewust deel uitmaakt van de productie, wat dus realiteit is en waar de fictie start en stopt. Wij hadden zelfs een vermoeden dat iemand mee aan het wandelen was met ons, zich voordeed als een toeschouwer maar dat eigenlijk niet was.

Recensie: Dit lijkt een beetje op een cactus ★★★★1/2

Recensie Zo vader zo zoon ★★★1/2

desc

vrijdag 22 september 2023 Fakkeltheater Rode ZaalBert Hertogs

Reikhalzend keken we uit naar Zo vader zo zoon. Het is namelijk niet zo dat – in tegenstelling tot sommige journalisten van populaire media die om het tij te keren van hun uitstervend lezerspubliek/abonnees met voordelige jongerenabonnementen beginnen zwaaien - we het Fakkeltheater in de Hoogstraat platlopen. Maar soms moet je ook een signaal durven geven naar de Sam Verhoevens van deze wereld en bij uitbreiding de commerciële sector. Dat je als kwaliteitsmedium de ballen aan het lijf hebt om vriendelijk te bedanken voor een première in de KVS bijvoorbeeld en kiest voor de klucht Zo vader zo zoon! van Jon Van Eerd door het Farcetheater.

Recensie: Zo vader zo zoon ★★★1/2

Recensie Retribution ★★

desc

donderdag 21 september 2023 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Retribution, de actiethriller van regisseur Nimród Antal die gebaseerd is op El desconocido van Alberto Marini leest als een anderhalf uur durende metafoor over een man die in een huwelijkscrisis verkeert. In dit geval gaat het om Matt Turner (Liam Neeson) die als beleggingsadviseur bij Nanite Capital werkt. Anders Muller (Matthew Modine) is zijn CEO en tevens een vriend van hem. Maar de man heeft veel werk, staat onder stress waardoor zijn work-life balance dan ook danig onder druk staat. Matts echtgenote Heather (Embeth Davidtz) is het beu en wil de scheiding aanvragen. Zorgt een crisis waar Matts leven en dat van zijn kinderen Emily (Lilly Aspell) en Zach (Jack Champion) op het spel staan ervoor dat het gezin definitief uit elkaar getrokken wordt of brengt het iedereen net dichter bij elkaar?

Recensie: Retribution ★★

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter