Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

<<    >>

Recensie Heroes ★★★★★

desc

zaterdag 24 augustus 2024 Boeienwei LinkeroeverBert Hertogs

Een uniek openluchtconcert. Dat werd Heroes door het Flanders Festival Orchestra onder de vakkundige leiding van artistiek directeur en dirigent Dirk Brossé op de Boeienweide van Linkeroever. Het opzet? Aantonen dat filmmuziek ook overeind blijft zonder beelden, zodat we als publiek ten volle de kracht, of die nu bijzonder emotioneel geladen, spannend of speels is, konden ervaren. En of de symfonische uitvoeringen dat live met ons wisten te doen!

Recensie: Heroes ★★★★★

Recensie A chorus line ★★★★1/2

desc

vrijdag 16 augustus 2024 Sadler’s Wells LondenBert Hertogs

Nog tot 25 augustus kan je in Londen naar A Chorus line in Sadler’s Wells. De shows maken deel uit van een grotere tour die nog tot 5 oktober dit jaar loopt doorheen het VK. In 1975 zag de originele productie op Broadway het levenslicht, en werd daar over 15 jaar maar liefst 6.137 keer opgevoerd wat deze musical tot 1997 de langstlopende productie op Broadway maakte tot Cats deze plek overnam. Nu staat A chorus line op de achtste plek in het lijstje lang lopende musicals op Broadway, na Les Misérables.

Recensie: A chorus line ★★★★1/2

Recensie Low cost paradise ★★★

desc

zondag 4 augustus 2024 Park Groot Schijn DeurneBert Hertogs

Chaotische tijden vragen om een chaotische voorstelling. Dat lijkt het circusgezelschap Cirque Pardi! gedacht te hebben toen het Low cost paradise creëerde. Een voorstelling die het tragische, komische, poëtische en absurde van het alledaagse leven onder de aandacht wil brengen. En dat doet men al buiten de tent terwijl het overgrote deel van de toeschouwers nog staat te wachten om binnen te kunnen. Wat blijkt? De traditionele clown werd ontslagen en met haar koffer buiten gekieperd. Zij weet echter dat er meer mensen buiten de tent staan dan binnen. ‘Let us in!’ scandeert ze waarop het publiek in geen tijd mee begint te roepen. Of dit een sociaal geëngageerde voorstelling is? Reken maar van wel.

Recensie: Low cost paradise ★★★

Recensie Pommelien Thijs ★★★

desc

vrijdag 2 augustus 2024 Bietenplein TienenBert Hertogs

Dat het best pittig is deze zomer, nu ze een maand geleden de opnames afrondde van Knokke Off 2, volgende week ze op de set van Patsers verwacht wordt en dat allemaal moet zien te combineren met een zomertour, zei Pommelien Thijs op Suikerrock. Kijk, daar hebben wij dus 0,0 begrip voor. Eerst en vooral treedt ze niet zo gek veel op deze zomer. Dat komt omdat ze regionale exclusiviteitscontracten heeft gesloten. Haar show op Pukkelpop wordt deze zomer bijvoorbeeld de enige die ze geeft in de provincie Limburg. Ons dan proberen te overtuigen dat het allemaal wat veel is, terwijl die planning al maanden vastligt zowel wat het concerteren betreft als het acteren, sorry dat lukt niet. Dan moet je vooral in vraag stellen of je management en jij niet te veel ‘ja’ zeggen.

Recensie: Pommelien Thijs ★★★

Recensie Joost ★★★★★

desc

vrijdag 2 augustus 2024 Bietenplein TienenBert Hertogs

Zeggen dat Joost dé hype van het moment is en die van deze festivalzomer is een understatement. Het bewijs daarvan? Dat ie een uur aan een stuk net na het avondeten van de meeste festivalgangers op dag 1 van Suikerrock dermate delivert - terwijl je zou denken dat een nachtslot hem zoals recent tijdens Beleuvenissen hem beter zou liggen – en bij klaarlichte dag het moeiteloos voor elkaar speelt om de handen op elkaar te krijgen van de toeschouwers, met 1 dan met 2 vingers in de lucht mee te zwaaien, te springen, massaal te moshen, en jawel hoor ook zo nu en dan eens de middelvinger in de lucht te steken.

Recensie: Joost ★★★★★

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter