Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

<<    >>

Recensie Oraison ★★★★

desc

woensdag 10 juli 2024 Park Groot Schijn DeurneBert Hertogs

Soms heb je enkel een genster, een vonkje nodig om het vuur aan te wakkeren bij je toeschouwers. Oraison van het Franse Compagnie Rasposo slaagt daar moeiteloos in tijdens de dertigste editie van Zomer van Antwerpen.

Recensie: Oraison ★★★★

Recensie Musical Sneeuwwitje ★★1/2

desc

dinsdag 2 juli 2024 Plopsa Theater De PanneSascha Siereveld

Mede dankzij Walt Disney is het verhaal van Sneeuwwitje een absolute klassieker onder de westerse sprookjes. De mooie prinses wordt uit de weg geruimd door haar jaloerse stiefmoeder en uiteindelijk wakker gekust door de prins van haar dromen. In 1998 werd het door Studio 100 al omgetoverd tot een musical en sindsdien wordt hij met regelmaat van de klok van onder het stof gehaald. Deze keer mogen Ianthe Tavernier en Michiel De Meyer in het Studio 100 Theater in De Panne in de rollen kruipen van Sneeuwwitje en haar prins. Met hun magische duet ‘Hou Van Mij’ mogen ze de hartjes veroveren van de prinsjes en prinsesjes die in de zaal zitten. De papa’s en mama’s blijven ondertussen een beetje op hun honger zitten.

Recensie: Musical Sneeuwwitje ★★1/2

Recensie Robbie Williams ★★★★1/2

desc

zaterdag 6 juli 2024 Hyde Park LondenBert Hertogs

Robbie Williams had er enorm veel zin in op BST Hyde Park. Dat gaf ie naar het einde van zijn set ook toe: dat ie nog nooit zo gelukkig op een podium is gekropen als nu. Zeker, alles zat mee. De zon was na een kwakkeldag opnieuw van de partij ’s avonds. Engeland wist zich net te plaatsen voor de halve finale van het WK voetbal en dan waren er nog zijn fans die massaal tickets scoorden voor dit exclusieve VK-concert waarin Williams zijn meer dan kwarteeuw als solo artiest vierde. BST Hyde Park mocht dan ook het bordje ‘sold out’ bovenhalen, en was goed voor 65.000 toeschouwers.

Recensie: Robbie Williams ★★★★1/2

Recensie Andrea Bocelli 30th Anniversary ★★★★1/2

desc

vrijdag 5 juli 2024 Hyde Park LondenBert Hertogs

Het grootste klassieke openluchtconcert van deze eeuw in Europa. Dat bracht Andrea Bocelli met special guests op BST Hyde  Park dat voor de eerste keer in haar geschiedenis, op vraag van de toeschouwers zodat ze gefocust konden luisteren naar al het prachtigs dat Bocelli, de andere vocalisten, The Royal Philharmonic Orchestra en het Crouch End Festival Chorus te bieden hadden. Het bleek meer dan een exquise avond te worden. Helden vond Andrea Bocelli alle toeschouwers vermits zij quasi het volledige concert in de regen meemaakten. Helemaal doorweekt, tot op ons ondergoed zelfs, trokken we huiswaarts. Maar het was de bijzonder natte ervaring meer dan waard.

Recensie: Andrea Bocelli 30th Anniversary ★★★★1/2

Recensie A quiet place Day one ★★★

desc

woensdag 3 juli 2024 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Met A quiet place part one heeft de apocalyptische horrorfilmserie nu zijn prequel. Met andere woorden: de kijkers komen te weten hoe het allemaal begonnen is toen er meteorieten op aarde crashten en daarbij ook meteen buitenaardse wezens onze planeet onveilig begonnen maken. Het is ondertussen de derde prent na A quiet place dat zes jaar geleden nog bijzonder verrassend werkte omdat stilte erin centraal stond. Dat is nu nog steeds het geval, want de buitenaardse wezens slaan pas toe wanneer er iemand geluid maakt. Hoe je stil moeten zijn, kan omzeilen als mens? Door bijvoorbeeld in een fontein te gaan staan omdat het water luidruchtiger is dan jou, of door te schreeuwen wanneer de donder jouw noodkreet overstemt. De mogelijkheden zijn er dus wel, maar beperkt. Op dat vlak ontdekken we niks nieuws. Toch zal er nog een vierde prent volgen die het einde zou moeten betekenen van de reeks en wellicht volgend jaar zal uitkomen in de cinema.

Recensie: A quiet place Day one ★★★

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter