Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

<<    >>

Recensie Ambulance ★★1/2

desc

dinsdag 5 april 2022 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Ambulance, de Amerikaanse actiethriller die Michael Bay (Bad Boys, The Rock, Armageddon, Pearl Harbor, Transformers …) regisseerde, is vooral interessant omwille van zijn nerveuze, flitsende en best wel vernieuwende cameravoering. Maar ook dat went na verloop van tijd zodat je na drie kwartier toch al naar de klok gaat kijken tijdens de prent die makkelijk een kwartier korter kon. Centraal staat de vraag tussen leven en dood, goed en slecht en de soms flinterdunne grens daartussen.

Recensie: Ambulance ★★1/2

Recensie Liefde voor muziek (S8) ★★1/2

desc

maandag 4 april 2022 VTMBert Hertogs

In het achtste seizoen van Liefde voor muziek coveren Ozark Henry, CAMILLE, Koen Buyse van Zornik, Davina Michelle, Margriet Hermans, Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola en Suzan & Freek elkaars songs in Frankrijk. De eerste aflevering stond in het teken van het Nederlandse duo Suzan & Freek. Daarin ontdekken we dat de twee elkaar kennen sinds hun pubertijd toen ze op de middelbare school zaten en elkaar in het muzieklokaal zagen. Om zijn aandacht te vangen verscheen ze elke minuut online op MSN Messenger. Freek stelt dat ie nooit gespannen is, terwijl Suzan dat wel is.

Recensie: Liefde voor muziek (S8) ★★1/2

Recensie The Sound of Music ★★★★1/2

desc

zondag 3 april 2022 Stadsschouwburg AntwerpenSascha Siereveld

‘The Sound of Music’ behoort tot de grote klassiekers van het musicalgenre. Om de zoveel jaar is er wel weer een revival van dit werk met de magistrale muziek van Rodgers en Hammerstein. Je hoort de mensen bijna denken: niks nieuws onder de zon. En toch is deze productie van Deep Bridge een absolute must-see. Buiten het feit dat deze musical sowieso al bulkt van de bekende melodieën, heeft het ook nog eens een verhaal dat op dit moment in de geschiedenis weer erg relevant is. Het is ook opvallend hoe dit historisch kader in deze regie van Stany Crets erg prominent aanwezig is. Maar misschien het aller belangrijkste argument waarom u naar deze uitvoering van ‘The Sound of Music’ moet gaan zien, is de fenomenaal sterke cast. Ianthe Tavernier portretteert een Maria die heel liefdevol omgaat met de kinderen, een naïeve vreugde kan opbrengen voor de schoonheid van de bergen, maar tegelijk ook een vrouw is met ballen aan haar lijf wanneer ze Kapitein Von Trapp eens goed vertelt waar het op staat. Koen Van Impe zet een erg geloofwaardige Kapitein Von Trapp neer en gaat naar de uiterste grenzen van zijn zangbereik om samen met Ianthe het publiek te trakteren op een liefdesduet. En dan is er nog An Lauwereins als  Moeder-overste die ons meer dan eens tot tranen weet te ontroeren wanneer ze ‘Bergen en Dalen’ zingt.

Recensie: The Sound of Music ★★★★1/2

Recensie Het Gala van de Gouden K’s 2021 ★

desc

zondag 3 april 2022 Sportpaleis MerksemBert Hertogs

Wat is dat tegenwoordig met awardshows? In 2016 werd tijdens Zomerhit de verkeerde winnaar afgeroepen. Tijdens de Oscars dit jaar verkocht de beste mannelijke acteur een comedian een klap in zijn gezicht. En zelfs een awardshow voor kinderen, Het Gala van de Gouden K’s 2021 om precies te zijn, kon ook al niet zonder incidenten plaatsvinden in het Antwerps Sportpaleis. De enige oplossing is een wereldwijd verbod op dergelijke m’as-tu vu?-evenementen die alleen maar dienen om de veel te grote ego’s van wie in de entertainmentsector actief is te strelen. Afvoeren die handel en rap.

Recensie: Het Gala van de Gouden K’s 2021 ★

Recensie Disney’s Aladdin ★★★★1/2

desc

zaterdag 2 april 2022 AFAS Circustheater Den HaagSascha Siereveld

Dankzij Stage Entertainment hoef je geen exotische reisbestemming te kiezen om meegezogen te worden in de magische sprookjeswereld van duizend-en-één-nacht. Om je onder te laten dompelen in de sfeer van ‘Disney’s Aladdin’ kan je gewoon afreizen naar het AFAS Circustheater in Scheveningen waar Stanley Burleson je meeneemt naar het denkbeeldige Agrabah waar straatrat Aladdin verliefd wordt op prinses Jasmine. Het grappige en romantische verhaal van de Disneytekenfilm komt er tot leven. Stanley Burleson zet een magistrale Geest op de planken die niet alleen joviaal en charmant is, maar ook erg geestig. Hij vertelt, zingt en danst de sterren van de hemel. Alhoewel we hier misschien beter zouden zeggen: hij danst de sterren naar de hemel. Het is immers dankzij de inmenging van de Geest dat Jonathan Vroege en Bente Mulan Nanayakkara zwevend op een vliegend tapijt als verliefden Aladdin en Jasmine door een sterrenhemel zweven.  ‘Disney’s Aladdin’ neemt je vanaf de eerste scène met zang, dans, swingende muziek, oosterse decors, weelderige kostuums en geweldige prestaties van cast en ensemble mee in een betoverende wereld waar de magie blijft duren tot het happy end.

Recensie: Disney’s Aladdin ★★★★1/2

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter