Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
>>

Recensie Emmanuelle ★★★1/2

desc

woensdag 25 september 2024 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Een halve eeuw nadat de originele film stof deed opwaaien, kan je nu een remake van Emmanuelle zien in een regie van Audrey Diwan in de bioscoop. Diwan vertrok vanuit het boek van Emmanuelle Arsan om tot deze erotische Franse film te komen. Noémie Merlant heeft grote schoenen te vullen nu ze in de voetsporen treedt van Sylvia Kristel die het hoofdpersonage iconisch maakte, denken we maar aan hoe ze destijds naakt in een grote rotanstoel zat wat een legendarisch filmbeeld opleverde. Merlant zet Emmanuelle feilloos neer, als een afstandelijke, zakelijke vrouw die terug wil kunnen genieten van het leven ook al wordt ze enorm gepamperd in het luxeleventje dat ze leidt. De erotische passie die in haar zit, is kennelijk met de jaren onderdrukt geraakt en wil ze terug oproepen. Haar erotische fantasieën zie je dan ook groeien naarmate de film vordert. Maar steeds zal zij de controle bewaren over wat ze voelt, fantaseert en doet.

Recensie: Emmanuelle ★★★1/2

Recensie Strange Darling ★★★★1/2

desc

woensdag 18 september 2024 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

JT Mollner heeft verdomd straf werk afgeleverd als schrijver en regisseur van Strange Darling. Deze Amerikaanse thriller is volgens ons een psychologische thriller. Het is een van de grootste verrassingen wat ons betreft van dit filmseizoen met dank ook aan de waanzinnig straffe acteerprestatie van Willa Fitzgerald als the Lady.

Recensie: Strange Darling ★★★★1/2

Recensie Beetlejuice Beetlejuice ★★★1/2

desc

maandag 16 september 2024 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Best geestig. Ja zelfs hilarisch bij momenten. Dat is Beetlejuice Beetlejuice, de Amerikaanse donkere fantasy horrorkomedie van Tim Burton.

Recensie: Beetlejuice Beetlejuice ★★★1/2

Recensie Emilia Perez ★★★★★

desc

woensdag 28 augustus 2024 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Voor het eerst won een transpersoon in Cannes dit jaar de prijs voor beste actrice voor haar vertolking van Emilia Perez. Geheel terecht is dat Karla Sofía Gascón die met haar collega’s Adriana Paz, Selena Gomez en Zoe Saldaña uit deze fe-no-me-na-le prent mag delen. De Frans-Mexicaanse film die Jacques Audiard regisseerde won ook de juryprijs en daarnaast werden Clément Ducol en Camille bekroond voor de soundtrack die ze schreven voor deze film die wat ons betreft als een van de meest verrassende en intrigerende films van dit jaar beschouwd mag worden. Voor de choreo’s tekende overigens niemand minder dan de Frans-Belgische choreograaf Damien Jalet.

Recensie: Emilia Perez ★★★★★

Recensie Deadpool and Wolverine ★★★1/2

desc

dinsdag 30 juli 2024 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Dolletjes, dat is de superheldenfilm Deadpool and Wolverine waarin we het duo uit de X Men franchise de wereld van Marvel zien betreden. Vanaf het begin van de prent waarin we Deadpool Wolverine zien opgraven omdat ie niet kan geloven dat ie dood zou zijn, trekt de film al de metakaart. Door Deadpool de intro van Marvel te laten meezingen bijvoorbeeld. Maar ook om in de eerste actiescène van de film nog wat choreografie te steken ook op de tonen van ’Bye Bye Bye’ van *NSYNC. Hilarisch.

Recensie: Deadpool and Wolverine ★★★1/2

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter