Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Interview Gers Pardoel

desc

Bert Hertogs

‘Prins Laurent, volgende keer moeten we wel even een toffe foto maken, toch?’ Gers Pardoel reageert tijdens het interview dat we met hem hadden op The Day Before Tomorrow in Brasschaat op de aanwezigheid van prins Laurent, zijn vrouw Claire en dochter Louise die naar verluidt fan zou zijn van de Nederlandse rapper. Over hoe hij succesvol werd in Vlaanderen zegt hij: ‘Ik heb daar geen verklaring voor. Ik heb daar vaak over nagedacht maar ik weet het gewoon niet. Mijn liedjes, mijn muziek is heel puur, heel oprecht, heel eerlijk. Niet te ingewikkeld.’

Interview Gers Pardoel

Interview Alle Farben

desc

Bert Hertogs

‘Als mijn mama een nummer goed vindt, wordt het een hit. Als ze het maar niets vindt, wordt het geen hit.’ Alle Farben trad twee keer op de slotdag van Balaton Sound Festival 2019 op. In de namiddag mocht ie een lange set van meer dan twee uur spelen tijdens een Boat party, ’s nachts een compactere set van anderhalf uur in The Club.

Interview Alle Farben

Interview Sunnery James en Ryan Marciano

desc

Bert Hertogs

Sean Paul cancelde zijn optreden op Balaton Sound Festival wegens ziekte. Daardoor mochten Sunnery James & Ryan Marciano een uur later, tijdens een beter tijdslot – dat aanvankelijk voor Sean voorzien was – op de Main Stage optreden. Meteen mochten ze ook een kwartiertje langer draaien. Het was hun allereerste keer op Balaton Sound Festival en de extase achteraf is zelfs nog te horen in het erg fijne interview.

Interview Sunnery James en Ryan Marciano

Interview Mattic en Dosschy

desc

Bert Hertogs

De dj’s die het meest aan de draaitafel stonden op Balaton Sound Festival? Dat moeten de Belgen Dosschy en Mattic geweest zijn. De jonge gasten draaiden van en naar het festival op de Balaton Sound Express, bezorgden de camping de nodige beats, bereikten in no time een ongeziene sfeer op de Belgian boat party en tekenden zo voor een eerste hoogtepunt nog voor het festival officieel van start moest gaan. Op zaterdag 6 juli trokken ze dan ook erg veel volk naar de Belgian Stage waar ze in de namiddag onder een loden hitte de jongeren moeiteloos aan het dansen en meezingen kregen. Het Balatonmeer maakte onder andere kennis met de Romeo’s, met Spring, en ook jeugdnostalgie zoals ‘Breaking Free’ uit High School Musical mocht niet ontbreken.

Interview Mattic en Dosschy

Interview Curtis Alto

desc

Bert Hertogs

Optredens op bijzondere locaties zoals het Rubenshuis, een voormalige koeltoren, of op de top van Alpe d’Huez, … Het minste wat je kan zeggen, is dat het Curtis Alto voor de wind gaat. Ook dit jaar staat het duo Mathias Roelandt en David Roelandt op Balaton Sound Festival. Op Tomorrowland werden ze dit jaar gevraagd op het podium van Martin Solveig & Friends. En in augustus treden ze op Pukkelpop op. 

Interview Curtis Alto

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter