Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

#LikeMe gaat verder en Concertnews.be ook

desc

Concertnews.be

Het nieuws dat Concertnews.be afgelopen zondag geen artikel wou schrijven over #LikeMe in Concert in de Lotto Arena heeft heftige reacties teweeggebracht bij onze lezers en fans van #LikeMe. Wij hebben alle begrip voor de emoties - met onbegrip en woede als meest voorkomende - die ons bericht heeft opgeroepen. Soms waren die fel overtrokken. Neen, wij hebben niets tegen #LikeMe, nooit gehad overigens. We gaven de serie een compliment via Twitter, organiseerden een wedstrijd waarbij je de 2CD kon winnen, fotografeerden de cast op de première van Spamalot, …

#LikeMe gaat verder en Concertnews.be ook

Waarom Ketnet een probleem heeft met #LikeMe

desc

Bert Hertogs

De bedenker en choreograaf van de populaire Ketnetreeks #Likeme zit in de cel. De onderzoeksrechter heeft hem dinsdag aangehouden. Hij wordt verdacht van verkrachting ten aanzien van minder- en meerderjarigen, aanranding van de eerbaarheid en aanzetten tot ontucht.

Waarom Ketnet een probleem heeft met #LikeMe

Waarom Balaton Sound een uitstekend alternatief voor Tomorrowland is

desc

Volg de kudde (eens) niet

Tomorrowland surft al jaren op een hype. De place to be voor EDM-liefhebbers luidt het. Gevolg: het festival geraakt al jaren in no time uitverkocht op het moment dat er slechts een handvol namen in de line up bekend zijn. Bij hypes zie je mensen kuddegedrag vertonen. Wanneer er een positieve vibe over iets heerst, is er veel mond-aan-mondreclame. Dat kan zo ver gaan dat er op den duur bijna blindelings tickets gekocht worden. De emoties winnen het op dat moment van logisch redeneren. Er vooral bij willen zijn primeert boven wat het festival inhoudelijk te bieden heeft.

Balaton Sound wint al jaren aan populariteit bij Nederlanders en Belgen. Vanuit Gent Sint-Pieters en Brussel-Zuid met de trein naar het festival reizen dankzij de Balaton Sound Express: het kan. Op die manier reis je nog eens ecologisch verantwoord ook.  

Waarom Balaton Sound een uitstekend alternatief voor Tomorrowland is

Green Book, Roma, Black Panther en Bohemian Rhapsody winnaars Oscars 2018

desc

Bert Hertogs

Op de 91ste editie van de Oscaruitreiking vannacht ging Green Book aan de haal met 3 filmprijzen: de Oscar voor Beste Film, die van beste mannelijke bijrol (Mahershala Ali) en beste origineel scenario. Roma, die andere favoriet, won de Oscar voor beste niet-Engelstalige film, beste regisseur (Alfonso Cuarón) en die van beste cinematografie. Ook Black Panther scoorde 3 beeldjes: die voor beste kostuums, beste productieontwerp en beste filmmuziek (Ludwig Göransson). Het meeste aantal beeldjes ging echter naar Bohemian Rhapsody. 4 Oscars – weliswaar vooral technische - gingen er naar deze film: die voor beste acteur (Rami Malek), beste montage (John Ottman), beste geluidsmontage en beste geluidsmix. The Favourite (Beste actrice Olivia Colman), If Beale Street Could Talk (Beste vrouwelijke bijrol Regina King), BlacKkKlansman (beste bewerkte scenario), First Man (beste visuele effecten), Vice (beste grime en haar) en A star is born (Beste originele song voor Shallow) gingen elk met 1 beeldje naar huis.  

Green Book, Roma, Black Panther en Bohemian Rhapsody winnaars Oscars 2018

Utoya 22 juli een beklijvende ervaring die nog lang nazindert

desc

Bert Hertogs

Utoya 22 juli ★★★★1/2 is een beklijvende film die aan je blijft kleven. Erik Poppe koos in zijn regie om de aanslag op een politiek zomerkamp door een zwaarbewapende rechtsextremist met één camera te laten filmen en alles vast te leggen via 1 take. Martin Otterbeck werd op de European Film Awards dan ook terecht bekroond als Beste Europese Director of Photography. De personages in de film zijn fictief, maar wel gebaseerd op waargebeurde feiten en beschrijvingen van de gebeurtenissen op die zomerdag in 2011. 72 minuten duurde de aanslag. In deze prent zitten we voor en tijdens de aanslag dicht op de huid van het 18-jarige hoofdpersonage Kaja (indrukwekkend neergezet door Andrea Berntzen die een rijk scala aan emoties mag tonen en daarvoor terecht bekroond werd op de Noorse Amanda Awards als Beste Actrice) en volgen we haar in haar zoektocht naar haar zus Emilie (rol van Elli Rhiannon Müller Osbourne).

Utoya 22 juli een beklijvende ervaring die nog lang nazindert

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter