Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Recensie Kapitein Winokio 👍👍👍👍

desc

zaterdag 31 juli 2021 Leuven AirBert Hertogs

‘Werchter Parklife is niet geschikt voor kinderen’ klonk het uit de mond van Nele Bigaré, het hoofd marketing en communicatie van Live Nation België naar aanleiding van een klacht van een mama die het schandalig vond dat ze de volle pot moest betalen voor een ticket om haar zes maanden oude baby mee te mogen nemen naar het concert van De Mens en Ruben Block eerder deze maand. Om die verklaring moesten wij eens hartelijk lachen. Temeer omdat haar eigen medewerkster Lotte D. in april vorig jaar haar Facebookomslagfoto veranderd had. Daarin zien we hoe Lottes peuter in de backstage van Rock Werchter haar hand tegen een spandoek van het festival houdt. Die foto is door verschillende collega’s van Live Nation Belgium overigens – terecht – geliket omdat die schattig is. In het commentaar lezen we ‘Toch iemand die Rock Werchter recht houd (sic.)’. Het is alweer pijnlijk vaststellen hoe tactloos en toch ook wel een beetje wereldvreemd die reactie van Bigaré is waar we dan ook eens hartelijk om hebben moeten lachen. Uiteraard is die kritiek van die muziekfan terecht en haar analyse correct dat Live Nation winst maken voorop stelt. Het is maar een kleine moeite om er een mouw aan te passen en die baby een kortingtarief te gunnen. Maar neen, customer centricity daar heeft deze marketing en communicatieverantwoordelijke kennelijk nog nooit van gehoord. En als ze dat wél deed, dan passen ze die alvast de afgelopen decennia niet of nauwelijks toe bij Live Nation Belgium. Triest, zeer triest is dat. Al een geluk dat Leuven Air wél geschikt is voor kinderen. Sterker nog, speciaal voor die kampioenen, mama’s, papa’s, plusmama’s en -papa’s, oma’s en opa’s, nonkel en tantes boekte het niemand minder dan kapitein Winokio.

Recensie: Kapitein Winokio 👍👍👍👍

Recensie Kool & The Gang ★★★★

desc

vrijdag 30 juli 2021 Leuven AirBert Hertogs

Oh what a night! En neen het was niet enkel ladies night op Leuven Air. Het Bevrijdingsfeestje van Tom Van Damme, de zoon van epidemioloog mag dan wel geannuleerd zijn deze zomer, Leuven kende zijn (eerste) bevrijdingsfeestje en hield dat tijdens het optreden van Kool & The Gang. De band hield zoals steeds de grootste hit voor het laatst, hier als enige bis. ‘Celebration’ werd dan ook een waar feestje. De toeschouwers die met velen waren sloegen aan het jiven aan hun tafeltjes of gooiden hun armen in de lucht dat het een lieve lust was. Kool & The Gang stond erg relaxed te musiceren al van de eerste noten en die ongedwongen sfeer straalde moeiteloos af op het publiek dat de werkweek van zich los danste.

Recensie: Kool & The Gang ★★★★

Recensie Tomorrowland Around the World ★★★

desc

zaterdag 17 juli 2021 PapilionemBert Hertogs

Voor de tweede keer tijdens de zomer konden liefhebbers van EDM afstemmen op de stream van Tomorrowland Around the World om ‘The Greatest Show on Earth’ aldus de off screen stem thuis te beleven, of onder vrienden in een horecazaak bijvoorbeeld. Terwijl het vorig jaar nog vernieuwend was om een digitaal festival mee te maken, was het deze editie vooral uitkijken of en in welke mate Tomorrowland het concept op een jaar tijd verfijnd had.

Recensie: Tomorrowland Around the World ★★★

Recensie Les Truttes ★★★★

desc

zaterdag 10 juli 2021 Leuven AirBert Hertogs

Oh My God boys and girls, Les Truttes bestaat een kwarteeuw. Dat je niet naar pakweg Llorret de Mar moet gaan om je te amuseren tijdens een stevig feestje bewezen Gerrit De Cock en co andermaal. Geen betere plek dan dé studentenstad bij uitstek: Leuven om hun jongste tour naar aanleiding van die verjaardag in première te laten gaan. En of het een feestje was!

Recensie: Les Truttes ★★★★

Recensie Bon Jovi ★1/2

desc

donderdag 24 juni 2021 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

‘Bon Jovi is de titel headliner niet langer waard. Jon Bon Jovi haalt zijn noten niet, en zelfs als ie ze schreeuwt komt ie er niet. Verder zit er aarzeling, een golving in zijn stem op momenten dat die er niet mag zijn. En zijn stem blendt verder niet met die van zijn bandleden.’ Dat was ons verdict na zijn passage op TW Classic 2019. Of we het toen aan het rechte eind hadden, gingen we voor alle zekerheid eens checken – elk zichzelf respecterend journalist doet immers aan check en dubbelcheck - in Kinepolis waar Bon Jovi from Encore Nights te zien was. Wereldwijd werd deze exclusieve concertfilm in de bioscoop uitgezonden, ook bij de drive in cinema’s. Dat treft want Bon Jovi bracht net zoals in Werchter rock met de handrem op. Nergens voelde je de punch of de motor écht aanslaan. De reacties van het publiek logen er dan ook niet om. Alweer ging het, net als in Werchter ontgoocheld naar huis.

Recensie: Bon Jovi ★1/2

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter