Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Recensie De familie Claus 3 ★★

desc

dinsdag 20 december 2022 NetflixBert Hertogs

Wo wo woke. Dat is de familie Claus 3 van Ruben Vandenborre die de film schreef en regisseerde voor Netflix. In deze prent staat samenwerken voorop want dan ben je pas een echte winner.

Recensie: De familie Claus 3 ★★

Recensie Scrooge ★★★★1/2

desc

dinsdag 20 december 2022 NetflixBert Hertogs

Dé verrassing van dit najaar. Dat is Scrooge: a Christmas carol op Netflix. Stephen Donnelly tekende voor de regie van deze geanimeerde musicalfilm naar Charles Dickens’ klassieker. Voor het script stonden Leslie Bricusse en Stephen Donnelly in. Die eerste schreef ook de heerlijke bij momenten swingende muziek. Tapdansen op de doodskist van Ebenezer Scrooge (Luke Evans), verwijzingen naar animatieklassiekers zoals Frozen, Aladdin (Trevor Dion Nicholas’ “Who disturbs my slumber?” die de rol van het heden inspreekt) en Lady en de vagebond (de spaghettiscène) en dat allemaal ingebed in een universum dat wat weg heeft van het Marvel multiverse (het in- en uit magische cirkels stappen): deze film biedt het allemaal.

Recensie: Scrooge ★★★★1/2

Recensie De buurtpolitie de perfecte overval 1/2

desc

vrijdag 16 december 2022 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Mochten wij iemand zijn wiens naam vermeld werd op de aftiteling van De buurtpolitie de perfecte overval, we zouden in de grond zakken van schaamte, en ons zo goed mogelijk proberen te verstoppen onder onze bioscoopzetel. Deze prent slaat werkelijk nergens op. Behalve dan die ene quote: “Dat zijn wel goeie acteurs. Dat zijn wij niet gewoon.” Dat vat de ganse prent en bij uitbreiding alle andere en de hele scripted realityreeks die om onverklaarbare reden al vele jaren loopt (wat veel zegt over het niveau van Vlaanderen) samen.

Recensie: De buurtpolitie de perfecte overval 1/2

Recensie De acht bergen ★★★★

desc

donderdag 15 december 2022 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

De acht bergen, de film van Felix van Groeningen en Charlotte Vandermeersch naar de roman van de Italiaanse auteur Paolo Cognetti, die in Cannes bekroond werd met de prijs van de jury, ging bij ons in première in De Roma, een (extreem-)links nest. En dat gedachtengoed echoot deze film ook uit met zijn hoofdthema’s: terug naar de bron, de natuur, een oeroude levensstijl van bergbewoners die aan het verdwijnen is, gaan, aangevuld met vriendschap, het vaderthema en of je een dode dan wel in de grond overlevert aan de natuur of laat opgaan in de lucht als aas voor de vogels.

Recensie: De acht bergen ★★★★

Recensie Avatar the way of water ★★★★1/2

desc

woensdag 14 december 2022 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

De meest verbluffende film van 2022 op visueel en inhoudelijk vlak? Dat is met stip Avatar the way of water van regisseur James Cameron. Het is een van de duurste films ooit. De prent zou maar liefst meer dan 350 miljoen dollar gekost hebben. 13 jaar hebben de fans maar liefst moeten wachten op dit vervolg na de eerste Avatar-film. Hierna komen er zeker nog drie vervolgfilms aan. Daarop is het gelukkig minder lang wachten. Ze zouden respectievelijk in 2024, 2026 én 2028 in de zalen te zien zijn. Iets om naar uit te kijken!

Recensie: Avatar the way of water ★★★★1/2

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter