Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Musical Kiss Of The Spider Woman in het Fakkeltheater

desc

Caro Dralants

Op 10 februari 2017 gaat de musical ‘Kiss Of The Spider Woman’ in Belgische première in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. De musical dateert uit 1989 en werd geschreven door de makers van “Cabaret“ en “Chicago“. Het verhaal dat bekend werd door het gelijknamige boek van Manuel Puig en de Oscar-winnende film uit 1985 met William Hurt, werd voor de Belgische productie onder handen genomen door regisseur Koen van Dijk. ‘Kiss Of The Spider Woman’ gaat over twee gevangenen die elkaars tegenpolen zijn, maar letterlijk met elkaar opgescheept zitten. Beiden dromen ze van een leven buiten de gevangenis, maar enkel verraad kan hen die vrijheid schenken. De rol van Molina zal vertolkt worden door Jan Schepens en de Spider Woman zal gespeeld worden door Ann Van den Broeck. Concertnews.be had een gesprek met hen. 

Musical Kiss Of The Spider Woman in het Fakkeltheater

Musical De Rozenoorlog in het Fakkeltheater

desc

Caro Dralants

Op 18 november 2016 gaat de musical “De Rozenoorlog“ in première in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Het stuk dat geregisseerd zal worden door Frank Van Laecke, is gebaseerd op de roman ‘The War Of The Roses’ van Warren Addler. Het verhaal gaat over een perfect koppel dat gepassioneerd is over dezelfde dingen, maar wanneer de kinderen het huis uit zijn, ontstaan er scheuren in de fundamenten van de relatie en wordt er een groot gevecht ontketend. De twee geliefden die elkaar in de haren zullen vliegen, worden vertolkt door Lucas Van den Eynde en Maike Boerdam. Myriam Bronzwaar, Marc Lauwrys en Laura Seys vormen de rest van de crew. Een gesprek met de twee hoofdrolspelers: Lucas Van den Eynde en Maike Boerdam.

Musical De Rozenoorlog in het Fakkeltheater

Musical Evita opnieuw in Vlaanderen

desc

Caro Dralants

Op 29 september 2016 gaat de musical ‘Evita’ in Capitole Gent in première. De Belgische productie wordt geleid door acteur en regisseur Stany Crets. De musical gaat over het leven Evita Perón, vrouw van de Argentijnse dictator Juan Perón. Hoe de vrouw van goede afkomst uitgroeide tot een machtig icoon. De bekende muziek is van de hand van Andrew Lloyd Webber en de teksten zijn van Tim Rice en zullen uiteraard ook te horen zijn in deze Belgische productie. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Ann Van Den Broeck als Evita en Hans Peter Janssens als Juan. Concertnews.be had een gesprek met hen.

Musical Evita opnieuw in Vlaanderen

Interview PSE Belgium nv

desc

Caro Dralants

De evenementen en hoe het allemaal begon 

In 1985 werd de eerste Night Of The Proms georganiseerd door PSE-Belgium van Jan Vereecke en Jan Van Esbroeck. PSE, wat staat voor Promotie van Speciale Evenementen, is nu het kloppende hart van alle activiteiten die de heren organiseren. Hoe werd PSE-Belgium uit de grond gestampt? En hoe is de Proms geëvolueerd sindsdien? Een gesprek met een van de beheerders van het bedrijf: Jan Vereecke.

Interview PSE Belgium nv

Interview De Roma vzw

desc

Caro Dralants

Een karakteristieke oude cinema die werd omgetoverd tot concert- en theaterzaal in hartje Borgerhout. De jaren van opbouw gingen niet zonder slag of stoot voorbij, maar De Roma is zeker een zaal om rekening mee te houden. Hoe was het om enkel met vrijwilligers en giften De Roma op te bouwen? En wie ziet De Roma als zijn grootste concurrent? Een gesprek met de programmator van De Roma en met de bezieler van De Roma: Toon Van Deuren en Paul Schyvens.

Interview De Roma vzw

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter