Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Interview Noemie Wolfs

desc

Caro Dralants

Noémie Wolfs werd the next big thing voor Hooverphonic in 2010. Na vijf jaar scheurde ze zich los en wou ze vooral haar eigen ding doen. Dat maakte ze nu waar met haar debuutalbum ‘Hunt You’ dat sinds 22 april 2016 in de rekken ligt. Met ‘Burning’ gaf ze iedereen al een voorsmaakje van wat Noémie Wolfs goes solo betekende. Haar stem werd bij elk nummer goed in de verf gezet en de muziek moest zich daar maar aan aanpassen.

Interview Noemie Wolfs

Interview Kathleen

desc

Caro Dralants

Kathleen Aerts was in een ver verleden de blonde van K3. Voor vele nostalgische fans zal ze dat ook altijd blijven. Nu werkt ze nog steeds graag aan kinderliedjes. Zo bracht ze in 2012 ‘Dag Sinterklaasje’ uit met sinterklaasliedjes die ze in een nieuw jasje stopte en toerde ze vorig jaar een jaar rond met de Ketnetband. Daarnaast hield Kathleen zich ook bezig met projecten voor het wat oudere publiek. In 2009 bracht ze ‘Kathleen in symfonie’ uit en een boek getiteld ‘Mijn leven als K1’. Vorig jaar kwam haar jongste boek uit ‘Voor altijd mijn mama’ over de jongdementie van haar eigen mama en hoe ze daarmee omging. Een vrouw met vele gezichten dus die binnenkort aan een nieuw avontuur zal beginnen.

Interview Kathleen

Interview Andy Shauf

desc

Caro Dralants

De Canadese singer-songwriter Andy Shauf komt op 20 mei met een nieuwe plaat ‘The Party’. Laat je niet misleiden door de titel en verwacht geen luide feestmuziek. Shauf is nog steeds zijn gebroken, maar realistische zelve. In 2009 bracht hij zijn eerste album ‘Darker Days’ uit die hij opnam in de kelder van het huis van zijn ouders. De tweede kwam er in 2012 en heette ‘Bearer of Bad News’. Vier jaar en een akkefietje in Duitsland later, is er dan de derde plaat ‘The Party’. Shauf experimenteert deze keer met happy muziek gecombineerd met zijn bekende trieste teksten.

Interview Andy Shauf

Interview Gracia Live bvba

desc

Caro Dralants

Het verleden, het heden en de toekomst van Gracia Live

Gracia Live is een bedrijf opgericht door oude rot in het vak, Michel Perl, en zijn zoon Sam Perl. Hoe is het bedrijf dat concerten en evenementen organiseert ontstaan? En hoe houdt deze kleine onderneming het hoofd boven water? Een gesprek met een van de oprichters van Gracia Live: Michel Perl.

Interview Gracia Live bvba

Interview Puggy

desc

Caro Dralants

Een driekoppige band met een vrolijke poprock sound, dat is Puggy. Het trio ontstond in 2005 hier in België en beschouwt zichzelf daarom als een Belgische groep bestaande uit zanger-gitarist Matthew Irons, bassist Romain Descampe en drummer Egil ‘Ziggy’ Franzén. Twee jaar later brachten de mannen hun eerste plaat ‘Dubois Died Today’. In 2010 kwam de tweede langspeelplaat ‘Something You Might Like’ uit waarvan het nummer ‘When You Know’ op de zesde plaats van de Ultratop 40 stond. 2013 betekende weer een nieuw album voor de heren getiteld ‘To Win The World’. Nu komen ze met hun vierde ‘Colours’ op de proppen waarmee ze op 15 mei 2016 naar de AB komen en begin juli voor het eerst op de festivalweide van Rock Werchter zullen staan.

Interview Puggy

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter