Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Interview Tele Ticket Service nv

desc

Caro Dralants

Het ticketingbedrijf en de jacht op de zwarte markt

Tele Ticket Service is het ticketingbedrijf dat gelinkt is aan het Sportpaleis. Zij waren de pioniers van de gecentraliseerde ticketverkoop in ons land. Hoe is het bedrijf ontstaan? En hoe vecht het tegen de zwarte markt en doorverkoopsites? Een gesprek met een van de zaakvoerders van het bedrijf: Jan Vereecke.

Interview Tele Ticket Service nv

Vlaamse musicalwereld vestigt haar hoop op nieuwe politieke wind

desc

Sascha Siereveld

30 jaar geleden werd onder andere onder impuls van Linda Lepomme de musicalafdeling van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen in het leven geroepen om dit toen voor Vlaanderen nog nieuwe genre theater ook bij ons uit te bouwen. Deze verjaardag was voor initiatiefnemer en presentator Jerko Bozikovic de ideale gelegenheid om de troepen nog eens samen te roepen en terug te blikken naar succesvolle producties als: The Sound of Music, My Fair Lady, Chicago, Jekyll & Hyde, Man van La Mancha en vele andere. Het werd een avond onder mensen die gebeten zijn door hetzelfde musical-virus, vol herinneringen, anekdotes, eerbetoon aan overleden collega’s en een hoopvol vooruitkijken naar de toekomst van de musical.

Vlaamse musicalwereld vestigt haar hoop op nieuwe politieke wind

Zoekboek Thuis in Theater maakt kleuters vertrouwd met theater

desc

Bert Hertogs

Met Thuis in Theater heeft hetPaleis samen met Uitgeverij Vrijdag een nieuwe uitgave uit. Dit keer vroeg het theaterhuis aan striptekenaar en cartoonist Pieter De Poortere om een zoekboek te maken. Lees: er staan alleen maar plaatjes in en nauwelijks tekst. Op die manier toont hetPaleis zich aan 5-plussers wat er allemaal komt kijken bij theater maken tegenwoordig.

Zoekboek Thuis in Theater maakt kleuters vertrouwd met theater

Interview I Am Oak

desc

Niels Bruwier

I Am Oak is het pseudoniem van Thijs Kuijken, een Nederlandse singer-songwriter afkomstig uit Utrecht. De man bracht in 2008 zijn eerste EP “Sou Ka” uit. In 2010 kwam zijn eerste plaat “On Claws” uit. Zes jaar later op 26 februari 2016 is I Am Oak toe aan zijn vijfde studioalbum “Our Blood”. Op deze plaat krijgt de singer-songwriter een volwassen geluid en gaat hij meer weg van het folkgenre. I Am Oak speelt op 21 april 2016 in Cafe Cafe te Hasselt en op 22 april 2016 in Trefpunt in Gent. 

www.musicnews.be had een gesprek met Thijs Kuijken.

Interview I Am Oak

Interview Ancienne Belgique vzw

desc

Caro Dralants

De Ancienne Belgique en zijn strubbelingen in deze tijden

De Ancienne Belgique of de AB heeft een zeer rijke geschiedenis die terug gaat tot de 15e eeuw. Gelukkig zijn we niet zo ver afgedwaald, maar waren we wel benieuwd naar hoe de AB er vandaag voor staat. Hoe weten ze zich overeind te houden? En hoe proberen ze op te boksen tegen de gevaren en uitdagingen van deze tijd? Een gesprek met de persverantwoordelijke van de AB: Kevin McMullan.

Interview Ancienne Belgique vzw

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter