Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Interview Opia

desc

Niels Bruwier

Opia is een Australische rockband uit Perth. De groep werd in 2007 opgericht en bracht in 2010 de eerste EP uit. De band onderging vanaf het ontstaan enkele line-up wijzigingen en bestaat nu uit zanger en gitarist Michael Bok, bassist Dan Zarb en drummer Dain Pattison. Na een lange periode van negen jaar kwam op 28 maart 2016 de debuutplaat van Opia uit in de hele wereld. Singles “One Minute Ago” en “Signs” spelen ze in hun thuisland volop op de radio. 

www.musicnews.be had een gesprek met Michael Bok.

Interview Opia

Interview Echo Beatty

desc

Niels Bruwier

Echo Beatty is een duo uit Antwerpen met frontvrouw Annelies Van Dinter en multi-instrumentalist Jochem Baelus. De debuutplaat “Tidal Motions” kwam begin 2013 uit. De plaat werd omschreven als pop noir en een kruising tussen Portishead, Patti Smith en Nick Cave. “Nonetheless” is de opvolger en kwam op 28 maart 2016 uit. Voor hun releaseshow op 1 april in Het Bos in Antwerpen en al de andere optredens krijgt het duo hulp van drummer Louis Evrard.

Interview Echo Beatty

Interview Biezen

desc

Niels Bruwier

Erik Van Biesen speelde iets meer dan 22 jaar bij Gorki. Daarvoor speelde hij nog bij The Paranoiacs, Axelle Red en ga zo maar door. Na de dood van Luc De Vos wilde hij niet in een zwart gat vallen. Hij besloot om een soloplaat uit te brengen onder de naam Biezen. “The Birds Return” kwam uit op 25 maart 2016 en is een donkere plaat geworden. Het hoofdthema is vergankelijkheid, iets waar Erik Van Biesen het afgelopen jaar veel mee te maken kreeg. Het resultaat is een plaat vol blazers en de lage stem van Erik Van Biesen. Op 26 maart stelde Biezen zijn cd voor in de Charlatan. 

www.musicnews.be had een lang gesprek met hem waarin hij uitweidt over alles wat hem fascineert.

Interview Biezen

Interview Ertebrekers

desc

Niels Bruwier

Ertebrekers (‘Heartbreakers‘) is een nieuwe groep uit Gent. Ze werd opgericht door Jeffrey Jefferson, Flip Kowlier en Peter Lesage. Flip Kowlier is bekend van ’T Hof Van Commerce en zijn soloprojecten. Peter Lesage speelde al bij Flip Kowlier, Gabriel Rios en Moiano. Tot slot is er Jeffrey Jefferson die in zijn carrière al vele malen in het Engels rapte en het nu in het West-Vlaams doet. Samen brengen ze funk, hiphop en soul in een West-Vlaams jasje. Op 25 maart kwam de debuut cd “Otel” uit. 

www.musicnews.be had een gesprek met Jeffrey Jefferson, Flip Kowlier en Peter Lesage.

Interview Ertebrekers

Interview Bent Van Looy

desc

Niels Bruwier

Bent Van Looy is een Belgische zanger die vooral bekend is om zijn werk bij Das Pop. In 2013 bracht hij zijn eerste soloplaat “Round The Bend” uit. In The Voice is Bent Van Looy één van de coaches die op zoek gaat naar talent. Zijn tweede soloplaat “Pyjama Days” verscheen op 25 maart 2016. Hij nam zijn nieuwe plaat op in Los Angeles waar hij samenwerkte met Jason Falkner. 

www.musicnews.be had een gesprek met Bent Van Looy.

Interview Bent Van Looy

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter