Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Overzicht concerten na aanslagen Zaventem en Brussel

desc

Niels Bruwier

Naar aanleiding van de gebeurtenissen op 22 maart 2016 in Brussel zijn verschillende zalen in België genoodzaakt om voorstellingen af te lassen. Hieronder een overzicht:

Overzicht concerten na aanslagen Zaventem en Brussel

Interview Arquettes

desc

Niels Bruwier

Arquettes bestaat uit zanger en oprichter Koen Wijnant, gitarist, Tom Asselman, keyboardspeelster Femke De Beleyr, bassist Pieter-Jan Janssen en drummer Gert Malfliet. De band liet in 2007 voor het eerst van zich horen toen het een eerste EP uitbracht. In 2010 was het tijd voor hun debuutplaat “Wave On“ die enkele singles in De Afrekening opleverde. Daarna was het even stil rond Arquettes. Begin 2016 kwam het tweede album “Yiss Yiss“ uit dat een andere richting insloeg dan het debuut. Synths werden vervangen door pure indie met strakke gitaren. Floris De Decker van Team William leidde alles in goeie banen als producer.

Musicnews.be had een gesprek met Koen Wijnant.

Interview Arquettes

Interview Olly Ameen | London Calling

desc

Niels Bruwier

Olly Ameen is een Brit afkomstig uit Londen. Hij startte als dj toen hij zeventien jaar oud was. Daarna werd hij promotor voor verschillende bands en festivals in Europa. Hij stampte een indie rock party-concept “London Calling” uit de grond. Onder meer in Zweden en Keulen werd dat georganiseerd. Ook in Londen maakte Olly een naam waar hij Bedrock organiseerde in The Borderline, een bekende club. Onder meer Pete Doherty en Catfish And The Bottlemen speelden daar voor iemand ze kende. Al één jaar organiseert hij maandelijks London Calling in Antwerpen. De volgende editie heet “I Bet That You Look Good On The Dancefloor” en vindt plaats op 26 maart 2016.

Musicnews.be had een gesprek met bezieler Olly Ameen over London Calling en de gewijzigde muziekindustrie.

Interview Olly Ameen | London Calling

Overzicht geannuleerde concerten na aanslagen Zaventem en Brussel

desc

Niels Bruwier

Na de aanslagen in Zaventem en de metro in Brussel heeft de federale regering het dreigingsniveau opgetrokken naar niveau 4. Dit heeft gevolgen voor enkele concerten deze avond, 22 maart 2016. Hieronder een lijstje:

Overzicht geannuleerde concerten na aanslagen Zaventem en Brussel

Cathy wint | Gilles is de Mol

desc

Bert Hertogs

Hanne die zowat het meest verdacht was van alle deelnemers, blijkt uiteindelijk niet de Mol. Gilles nam die rol voor zijn rekening. Cathy bleek de Mol te kunnen ontmaskeren en wist het meeste van hem af. Zij wint dan ook 30 790 euro na een finale die er voor de deelnemers op het eerste zicht niet meer toe deed. De eerste opdracht waren drie dillema’s die goed waren voor telkens 2000 euro in de pot. Dat lukte één keer bij de parapente-opdracht waar Hanne zich opofferde voor de groep. Dat gebaar werd geapprecieerd. Toen de groep de keuze kreeg om die tweeduizend euro af te staan zodat ze alledrie van de parapente konden genieten, kozen ze voor de ervaring. “2000 euro meer of minder. Dat maakt het verschil niet.” liet Cathy, de uiteindelijke winnares, optekenen in de finale wat haar net extra verdacht maakte.

Cathy wint | Gilles is de Mol

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter