Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Recensie Martin Garrix | Tomorrowland 2020 ★★★★1/2

desc

zondag 26 juli 2020 PapilionemBert Hertogs

Hoe bevlogen kwam Martin Garrix voor de dag op Tomorrowland 2020! De Nederlandse dj bulkte van de goesting en dat straalde ook in de wereldwijde huiskamers af. Toegegeven,  Martijn Gerard Garritsen, is ook nog eens behoorlijk fotogeniek wat uiteraard een pluspunt is wanneer je dj set wereldwijd uitgezonden wordt. Zijn enthousiasme werkte dermate aanstekelijk dat je zijn performance niet anders kon lezen dan een zeer geslaagde poging om die eerste stek in de lijst DJ Mag Top 100 Dj’s opnieuw te bemachtigen.

Recensie: Martin Garrix | Tomorrowland 2020 ★★★★1/2

Recensie Dimitri Vegas and Like Mike | Tomorrowland 2020 ★★

desc

zaterdag 25 juli 2020 PapilionemBert Hertogs

Wat zijn ze lui geworden Dimitri Vegas and Like Mike. Zowat hun ganse set op Tomorrowland 2020 brachten ze covers. Zo kregen we bijvoorbeeld Livin’ on a prayer van Bon Jovi, So What van P!nk, Say my name van Destiny’s Child, Because the night van Patti Smith Group, The Final Countdown van Europe in de mix met I love it van Icona Pop feat. Charli XCX, Kim Wildes Cambodia (te horen in Beast (All as one)), Queens Bohemian Rhapsody in de mix met We will rock you en daarna met We are the champions, Infinity van Guru Josh en Happy together van The Turtles tijdens dat halfuurtje te horen.

Recensie: Dimitri Vegas and Like Mike | Tomorrowland 2020 ★★

Recensie Tiësto & David Guetta | Tomorrowland 2020 ★★★★

desc

zondag 26 juli 2020 PapilionemBert Hertogs

De lijst DJ Mag Top 100 dj’s plaatst Tiësto op de achtste plaats. Dat is minstens 10 plaatsen te laag naar onze mening. Maar bon, die lijst is vooral een populariteitspoll waar je als artiest in eerste instantie je marketingleger op moet afsturen om je fans te laten stemmen. Het heeft dus weinig om niet te zeggen niets te maken met de dj kwaliteiten van de artiest in kwestie, laat staan met de appreciatie ervan door het brede publiek. Zeker, vorig jaar deliverde Tiësto niet op Balaton Sound Festival. Maar dit jaar stond de Nederlander er wel op de eerste editie van het digitale festival Tomorrowland. En hoe!

Recensie: Tiësto & David Guetta | Tomorrowland 2020 ★★★★

Recensie Tomorrowland 2020 ★★1/2

desc

zondag 26 juli 2020 PapilionemBert Hertogs

Concertnews.be ging naar Tomorrowland 2020, de digitale editie die voor het eerst plaatsvond op het fictieve eiland Papilionem, Latijn voor ‘Vlinder’. Eén van de organisatoren, Michiel Beers, liet optekenen dat het digitale festival een budget had dat vergelijkbaar is met een dure Hollywoodfilm. Wij stuurden dan ook onze meest kritische film- én concertjournalist naar het digitale festival. Dit zijn onze bevindingen:

Recensie: Tomorrowland 2020 ★★1/2

Recensie Katy Perry | Tomorrowland 2020 ★★★1/2

desc

zaterdag 25 juli 2020 PapilionemBert Hertogs

Met een korte set van een klein kwartier koos de Amerikaanse bubblegumpopzangeres Katy Perry duidelijk om haar imago extra te ondersteunen. In het virtuele decor van Tomorrowland 2020 kwam ze in een luchtballon aan de Main Stage aangevlogen. De ballon zelf had de vorm van een clown. ‘Hello Tomorrowland. I’m Katy Perry and I hope you can smile with me tonight’ zo introduceerde ze haar openingssong ‘Smile’ dat voorzien werd van een regen aan smiley’s. De eighties waren kortom nooit veraf. En haar vier muzikanten? Die zaten goed verstopt onder een hoge hoed.

Recensie: Katy Perry | Tomorrowland 2020 ★★★1/2

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter