Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Interview Double Veterans

desc

Niels Bruwier

Het Belgische trio Double Veterans is een psychedelische garageband waarvan de leden hun inspiratie plukken uit de ‘60s en ‘70s psychedelica, maar evenzeer uit de hedendaagse garage-scène. De groep werd opgericht uit de restanten van The Crackups (Niels Meukens & Thomas Valkiers) samen met Lee Swinnen (Tubelight). De debuutplaat van de band kwam uit in 2015 en op 4 maart 2016 verscheen hun tweede album “Space Age Voyeurism”. 

Concertnews.be had een gesprek met Thomas Valkiers en Lee Swinnen.

Interview Double Veterans

Interview Manoeuvres

desc

Niels Bruwier

Manoeuvres wordt omschreven als het soloproject van Sean Dhondt. Vroeger liet hij met punkband Nailpin festivalweides vollopen. Nu heeft hij een uitgepuurde sound waardoor er verschillende invloeden in de muziek van Manoeuvres kruipt. Met bandleden Ace Zec (drummer), Boris Van Overschee (basgitaar), Lukas Somers (gitaar) & Pedro Gordts (toetsen) heeft de band de nodige ervaring in zijn rangen. Manoeuvres had al een bescheiden hit met “My Love” en de nieuwste single “Never Back Down” kwam begin 2016 uit. 

Musicnews.be sprak met Sean Dhondt.

Interview Manoeuvres

Foo Fighters splitten niet

desc

Niels Bruwier

Gisteren maakten Foo Fighters via hun Facebook-pagina bekend dat ze een officiële aankondiging gingen maken. Al snel werd in verschillende media beweerd dat de band zou splitten of Dave Grohl een solocarrière zou beginnen. Deze geruchten kwamen er na het optreden van Dave Grohl tijdens de Oscars. Vannacht kwam de band dan met de aankondiging in de vorm van een filmpje waarin ze heel duidelijk zijn: “Voor de miljoenste keer, we gaan niet uit elkaar. En er gaat niemand fucking solo!“.

Foo Fighters splitten niet

Interview Clouseau

desc

Niels Bruwier

Clouseau, de band rond Kris en Koen Wauters, bracht op 26 februari hun twaalfde studioalbum  “Clouseau Danst” uit. Door invloeden van de jaren ‘70 disco in de plaat te steken, ligt de nadruk op bewegen. De band speelt op 11 maart in de AB, 12 maart in het Kursaal van Oostende en op 25 en 26 maart in de Stadsschouwburg Antwerpen. Naar goede gewoonte wordt de tour afgesloten in het Sportpaleis in december. 

Musicnews.be had een gesprek met Koen en Kris Wauters.

Interview Clouseau

Interview Nightman

desc

Niels Bruwier

Nightman is het soloproject van Tijs Delbeke die onder meer met dEUS, Roosbeef & Dez Mona samenwerkte. Hij zet zijn band Sir Yes Sir even opzij om een persoonlijke plaat te maken onder de naam Nightman. Op 26 februari werd zijn debuutplaat “Chapters” uitgebracht. Onder zijn eigen naam brengt hij rustige nummers maar schuwt hij ook de stevigere muziek niet. Op 26 februari 2016 speelt hij zijn releaseshow in de AB.

Interview Nightman

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter