Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Interview Soldier s Heart

desc

Niels Bruwier

Soldier’s Heart is een Belgische band met Sylvie Kreusch, Laurens Mariën, Benjamin Cools, Jasper Segers en Ferre Marnef. De carrière van de groep begon dankzij de talentenshow De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. In de eerste editie van deze wedstrijd in 2013 won Soldier’s Heart de titel. Dit zorgde ervoor dat de band onder meer snel op Pukkelpop en verschillende andere festivals kon spelen. De groep heeft sindsdien een grote evolutie doorgemaakt en heeft hun debuutalbum “Night By Night” uit. 

Musicnews.be had een interview met Sylvie Kreusch, Laurens Mariën en Benjamin Cools.

Interview Soldier s Heart

Interview Ian Fisher

desc

Niels Bruwier

Ian Fisher is een Amerikaanse singer-songwriter die woont in Wenen. De man schreef al meer dan duizend nummers en bracht al verschillende platen uit. Op 29 januari 2016 verscheen “Nero”, zijn debuutalbum onder eigen naam. Het bevat een mix van klassieke country en moderne indiepop. De zanger is erg eerlijk en voelt zich een buitenbeentje in deze wereld. Hij voelt zich overal een vreemde en wijst zichzelf geen land toe. Nationalisme is voor hem een vergiftigd begrip. Ian Fisher speelt onder meer in Paradiso Amsterdam op 13 april 2016, Tivoli Vredenbrug Utrecht op 14 april en de Vera in Zwolle op 17 april 2016. 

Musicnews.be had een gesprek met Ian Fisher.

Interview Ian Fisher

Interview Josef Salvat

desc

Niels Bruwier

Josef Salvat is een Australische singer-songwriter die soulvolle en soms bezorgde electropop maakt. Zijn eerste EP “In Your Prime” kwam uit in 2014. Op die EP stonden hits als “Open Season” en een cover van Rihanna’s “Diamonds”. De nummers bleken een groot succes te zijn in Frankrijk, waardoor hij “Open Season” vertaalde naar het Frans. Zijn debuutalbum kwam uit in oktober 2015. In de andere landen kwam zijn album op 19 februari 2016 uit. De man wordt door kenners vergeleken met Gotye, Lana Del Rey en Morrissey. Josef Salvat speelt op 31 maart 2016 in de Vooruit in Gent. 

Concertnews.be sprak met Josef Salvat.

Interview Josef Salvat

Interview Jan Leyers

desc

Niels Bruwier

Jan Leyers is een presentator en zanger die vooral bekend is van zijn werk bij Soulsister. Daarnaast heeft hij verschillende reisprogramma’s gemaakt voor Canvas waarin hij andere culturen ontdekte. Jan Leyers maakte al enkele soloplaten maar die bleven beperkt tot het Engels. Daar kwam in 2015 verandering in met “Helder”, zijn Nederlandstalig debuut. Het bevat zijn persoonlijkste nummers waarin hij zowel de presentator als zanger in zich laat spreken. 

Vrijdag 26 februari 2016 sluit Jan Leyers zijn theatertournee af in De Roma in Antwerpen. Concertnews.be had een gesprek met hem.

Interview Jan Leyers

Interview Douglas Firs

desc

Niels Bruwier

Douglas Firs is geboren als Gertjan Van Hellemont in Meise. De jongeman wordt vervoegd door Simon Casier op bas, Christophe Claeys op de drums en Sem Van Hellemont aan de toetsen. In 2012 kwam de debuutplaat “Shimmer & Glow” uit waarvan vier singles op de radio werden gedraaid. Begin 2015 kwam de tweede “The Long Answer Is No” uit met “Caroline” als grote hit. Naast zijn eigen band speelt Gertjan Van Hellemont ook bij Bony King die tot zijn beste vrienden kan gerekend worden. 

Concertnews.be sprak met Gertjan Van Hellemont op Eurosonic waar hij zich aan een internationaal publiek toonde.

Interview Douglas Firs

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter