Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Interview Bewilder

desc

Niels Bruwier

Bewilder is een Nederlandse band die werd opgericht uit de restanten van GEM. Zanger Maurits Westerik zat met een overvloed aan inspiratie en besloot om met enkele ervaren muzikanten een volledig nieuw project op te richten. Dit project kreeg zijn hoogtepunt toen het in augustus 2015 het debuutalbum “Dear Island” uitbracht. Hun concert op Into The Great Wide Open werd in heel Nederland lovend onthaald. Daardoor speelt de groep verschillende shows in grotere clubs door heel Nederland. Maar voorlopig zit daar geen Belgische datum bij. 

Een gesprek met drummer Bram Hakkens en zanger Maurits Westerik.

Interview Bewilder

Interview Recorders

desc

Niels Bruwier

Recorders is een band uit Brussel. De groep bracht in 2014 zijn debuutplaat “Above The Tide” uit. Het bevat springerige nummers die beïnvloed zijn door onder meer Foals. In 2015 vond in de band een wissel plaats. Arnaud de Ghellinck en Pierrick Destrebecq verlieten de groep en werden vervangen door drummer Michael-John Joosen en toetsenist Ben Broux. Met de nieuwe plaat  “Coast To Coast” heeft de groep een grote evolutie doorgemaakt. Een rijker geluid met meer atmosfeer. 

Concertnews.be had een gesprek met zanger Gordon Vøfsnfjorden Delacroix.

Interview Recorders

Interview Pieter Embrechts

desc

Niels Bruwier

Pieter Embrechts is een Belgische acteur, regisseur, auteur en zanger. Dat laatste is iets wat al sinds zijn jeugdjaren in hem zit. Hij speelde onder meer bij El Tattoo del Tigre en The New Radio Kings en zong toen in het Engels. In 2004 bracht hij “Maanzin” uit, een plaat met Nederlandstalige nummers. Nu is de opvolger “Onderwoud” uit. Een dubbelaar die aan de ene kant elektronisch klinkt en aan de andere kant intiemer gaat. Achttien nummers met elk een persoonlijke boodschap.

Interview Pieter Embrechts

Brussel is een concertzaal rijker

desc

Niels Bruwier

La Madeleine is een nieuwe concertzaal in het hartje van Brussel. Met een capaciteit van 1050 personen wil de zaal middelgrote shows brengen. De zaal wordt uitgebaat door Brussels Expo en wil voornamelijk concerten en andere muzikale evenementen organiseren. Met twee verlichte trappen naast het podium heeft de zaal alvast een herkenbaar kenmerk.

Brussel is een concertzaal rijker

Interview Axel Flovent

desc

Niels Bruwier

Axel Flovent is een twintigjarige IJslandse singer-songwriter. Zijn nieuwste EP “Forest Fires” kwam begin 2016 uit. De titeltrack kreeg ondertussen al meer dan twee miljoen streams. Zijn muziek doet denken aan die van Ben Howard, Bon Iver en landgenoot Asgeir. Het resultaat: dromerige nummers die zo de IJslandse sfeer oproepen. Concertnews.be had een gesprek met Axel Flovent.

Interview Axel Flovent

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter