Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Recensie Sidi Larbi Cherkaoui en Shantala Shivanlingappa: Play

desc

donderdag 21 oktober 2010 deSingel AntwerpenBert Hertogs

De nieuwe creatie “Play” van Sidi Larbi Cherkaoui en Shantala Shivanlingappa is een ode aan spelen, spel in al zijn betekenissen. Muziek, woord, ritme, toneel, gezelschapsspel, kinderspel, poppenspel en dans versmolten beide tot een opvallend warme voorstelling die overgoten werd met afwisselend een Oosters, dan weer Westers sausje.

Recensie: Sidi Larbi Cherkaoui en Shantala Shivanlingappa: Play

Recensie En Atendant

desc

dinsdag 28 september 2010 De Munt BrusselBert Hertogs

Deze zomer stond Anne Teresa De Keersmaeker met haar gezelschap Rosas op het Festival d’Avignon in Frankrijk. Daar ging in openlucht, op het zand, haar nieuwe creatie “En atendant” in première. Voor de Munt herwerkte ze de dansvoorstelling om ze in een zaal te brengen. Helaas heeft de voorstelling daardoor onmiskenbaar aan kracht verloren. Maar ondanks dat, blijft ze meer dan overeind.

Recensie: En Atendant

Recensie Unfold - Theaterfestival 2010

desc

maandag 30 augustus 2010 deSingel AntwerpenBert Hertogs

De waarheid komt uit een kindermond. “Hoe vreemd een brooddoos ruikt op het einde van een dag. Hoe oud babies lijken als ze pasgeboren zijn. Hoe lang slechte liedjes in je hoofd blijven hangen.” In Unfold lijk je de wereld te horen en zien door kinderogen. Of hoe een muzikale dansvoorstelling in al zijn eenvoud toch diep weet te raken.

Recensie: Unfold - Theaterfestival 2010

Recensie Alain Platel - Out of Context

desc

woensdag 26 mei 2010 deSingel AntwerpenNathalie Charlier

Zelden zijn we zo goedgemutst bij het verlaten van een dansvoorstelling. Aan het einde van het culturele seizoen programmeert deSingel “Out Of Context” van de Gentenaar Alain Platel en het gezelschap “Les ballets C de la B”. Een voorstelling die ons een aangename en onderhoudende avond heeft gegeven.

Recensie: Alain Platel - Out of Context

Recensie Kylian – Fonte – Pickett

desc

vrijdag 19 maart 2010 Vlaamse Opera AntwerpenBert Hertogs

Kylián – Fonte – Pickett heet de jongste voorstelling van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen. Ietwat verwarrend, want eerst snijdt het gezelschap Helen Pickett’s wereldcreatie Reign aan. Na een eerste pauze volgt dan Nicolo Fonte’s nieuwe creatie Made Man. De avond wordt afgesloten met Jiri Kylián’s 27’52’’ dat zijn wereldpremière in februari 2002 kende.

Recensie: Kylian – Fonte – Pickett

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter