Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Recensie Lelies

desc

zaterdag 19 november 2011 Fakkeltheater - Rode ZaalSascha Siereveld

Met de voorstelling ‘Lelies’ pakt Judas Theaterproducties uit met een sterke musical van eigen bodem. Na het succes van ‘Ganesha, een perfecte god’ hebben schrijver Allard Blom en componist Sam Verhoeven opnieuw de handen in elkaar geslagen om het toneelstuk ‘Les feluettes’ van auteur Michel Marc Bouchard om te vormen tot een Vlaamse musical. De volledige cast bestaat uit 9 mannen met o.a. Door Van Boeckel, Timo Descamps en Matthew Michel. Hans Peter Janssens kruipt na zijn glansrol als Jean Valjean in ‘Les Miserables’ opnieuw in de huid van een man die ten onrechte gevangen is genomen.

Recensie: Lelies

Recensie Mega Mindyshow in 3D | 5 jaar Mega Mindy

desc

zaterdag 1 oktober 2011 Lotto Arena MerksemBert Hertogs

“Mieke, zing nog eens een liedje”: het is niet de beste bindtekst die de jongste Mega Mindyshow rijk is. De heldin mag dan wel 5 jaar bestaan,  haar show was een mooi voorbeeld voor een hype die er te snel kwam, en nu ondertussen al enkele jaren is gaan liggen. Achteraf zei mijn neefje die ik opgetrommeld had en tot het doelpubliek behoort dat de show wel heel lang duurde. Een uur en een kwart welgeteld. Meermaals begon ie op mijn schoot te schuifelen, opvallend op momenten dat de show een richting, een verhaal zocht. Dat is gewoon te banaal. En Gert Verhulst lijkt ondertussen de beperkingen van 3D in te zien. 

Recensie: Mega Mindyshow in 3D | 5 jaar Mega Mindy

Recensie We will rock you

desc

donderdag 1 september 2011 Stadsschouwburg AntwerpenDanny Héroufosse

Onder het gebrom van Harley Davidsons werden genodigden verwelkomd voor de première van de Queen-musical ‘We Will Rock You’. Een mix van die-hardfans, (would be) BV’s en mediacritici bevolkten de zaal.  En waarvoor waren we hier nu allemaal aanwezig? 

Recensie: We will rock you

Recensie Mamma Mia de musical

desc

dinsdag 19 juli 2011 Kursaal OostendeBert Hertogs

Nog tot 14 augustus kampeert de internationale productie van Mamma Mia in het Kursaal van Oostende. Daarna – in september – trekken cast en crew naar Praag voor enkele voorstellingen. De ABBA-musical leent zich er volledig toe om ermee op tour te gaan. De grootte en aantal decorstukken of props werden eerder bescheiden gehouden. De dynamiek van Mamma Mia moet van de humor, de twee draaiende schijven op het podium en de aanstekelijke live muziek komen.

Recensie: Mamma Mia de musical

Recensie We Will Rock You

desc

vrijdag 24 juni 2011 Beatrix Theater Utrecht, NederlandSascha Siereveld

Nog twee maanden en “We will rock you” zal ook in Antwerpen te zien zijn. In London is deze musical, die opgebouwd is rond de muziek van de legendarische popgroep Queen, al jaren een gigantische hit en ook bij onze noorderburen trekt hij nog altijd volle zalen. Maar nu men zich in Utrecht stilaan klaarmaakt om de productie naar België te verhuizen, gingen we in aanwezigheid van de Vlaamse cast al eens een kijken naar wat ons te wachten staat. Het verdict is niet onverdeeld positief: hoewel de muziek van Queen uiteraard staat als een huis en vooral ook de prestatie van Marjolein Teepen in de rol van Scaramouche ons enorm aangenaam verraste, konden we ons niet van de indruk ontdoen dat het verhaal maar met haken en ogen aan elkaar hing.

Recensie: We Will Rock You

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter