Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Recensie Normal people ★★★★1/2

desc

dinsdag 4 januari 2022 VRT NUBert Hertogs

Een intense psychologische romantische drama miniserie. Dat is Normal people van Lenny Abrahamson and Hettie Macdonald naar de bestseller van Sally Rooney uit 2018. Het emotionele verhaal sleurt je helemaal terug naar je middelbare schooltijd en doet je ook stilstaan bij het paternalistische dat nog steeds in onze maatschappij aanwezig is, te beginnen bij galabals waar jongens meisjes vragen, een bos bloemen geven en een cadeautje. En ze vooral dienen om mee te kunnen pronken.

Recensie: Normal people ★★★★1/2

Recensie De 21 van 2021 ★★

desc

vrijdag 31 december 2021 VTMBert Hertogs

De laatste minuten van 2021 zette vtm in met het programma De 21 van 2021 waarin de zender in het archief dook van wat er op muzikaal vlak uitgezonden werd in het oude jaar. 21 nummers selecteerde het. Zes daarvan kwamen maar liefst uit The Best of. Twee uit Tien om te Zien, en ook fragmenten uit onder andere Belgium’s got talent, K2 zoekt K3 en Liefde voor muziek werden opnieuw getoond. Dé winnaars van oudejaarsavond 2021 zijn ongetwijfeld Niels Destadsbader en Regi die tegelijkertijd zowel op vtm, vtm 2 (Regi in het Sportpaleis) als op één (Niels Destadsbader Sterker XL) te zien waren. ‘De wereld draait voor jou’ werd dan ook de zomerhit van 2021. In het overzicht van de 21 van 2021 ging het nummer met het goud aan de haal.

Recensie: De 21 van 2021 ★★

Recensie The Window ★★★★

desc

dinsdag 2 november 2021 StreamzBert Hertogs

Fans van de serie Spitsbroers komen met de nieuwe serie The Window ongetwijfeld opnieuw aan hun trekken. Ook hier gaat het vooral over wat er achter de schermen van het voetbalwereldje gebeurt. Die van de clubeigenaars, de managers, de agenten, makelaars, de illegale gokindustrie en de journalisten die daar rond draaien en niet zelden gebruikt worden om de prijs van een speler de hoogte in te jagen, al dan niet omdat ze vatbaar zijn voor gebluf en gespin.

Recensie: The Window ★★★★

Recensie The best of Raymond van het Groenewoud ★★★★

desc

dinsdag 12 oktober 2021 VTMBert Hertogs

Opmerkelijk. Deelnemen aan Liefde voor muziek, dat in zijn titel nochtans verwijst naar een van zijn hits, ziet Raymond van het Groenewoud niet zitten. Maar voor The best of, dat eigenlijk een doorslagje is van dat tv-programma, kwam de man met Hollandse roots en die Nederlandstalige rock mee op de kaart zette, wel graag naar de Ancienne Belgique. Minstens even opvallend is dat Liefde voor muziek zelfs niet in The best of te horen was. Kennelijk zit het niet in de top vijf van de nummers die Vlaanderen spontaan associeert met van het Groenewoud. Bizar.

Recensie: The best of Raymond van het Groenewoud ★★★★

Recensie The best of Dimitri Vegas and Like Mike ★★

desc

dinsdag 5 oktober 2021 VTMBert Hertogs

The Best of Dimitri Vegas and Like Mike moet de zwakste aflevering van The Best of vanuit de AB zijn geweest. Eerst en vooral was het duo niet volledig. Like Mike bleek tijdens de opnames vast te zitten in Griekenland (ze dateren dan ook van tijdens de lockdown eerder dit voorjaar n.v.d.r.). Daarnaast bleek Frenna, een rapper waar we nog niet eerder van gehoord hadden, halfweg het programma de show te moeten verlaten voor een optreden. En last but not least bleek Dimi gewoon een man van weinig woorden. Of hij zo van nature is, dan wel overgemediatraind is zodat er geen bal uitkomt, maakt niet uit. Het maakte dat het met een vergrootglas zoeken was naar enige vorm van inhoud in dit programma.

Recensie: The best of Dimitri Vegas and Like Mike ★★

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter