Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Triggerfinger grote winnaar MIA’s 2012 naast Netsky en Jef Neve

desc

Bert Hertogs

4 Op 4 MIA awards 2012 gaan naar Triggerfinger. Zij en enkel zij zijn de grote overwinnaars van de MIA‘s 2012, na Jef Neve (2 MIA‘s) en Netsky (2 MIA‘s). “We zijn twee minuten bezig en er is al gevloekt op de nationale televisie. Goed bezig Luyten.” zei presentator Peter Van de Veire tegen zijn collega Cath Luyten toen die de openingsact De Kreuners aankondigde. Ze stak het niet onder stoelen of banken dat ze de Rolling Stones van Vlaanderen niet graag afscheid ziet nemen. Alle officiële kinderen van Walter Grootaers gaven hem de Lifetime Achievement Award na openingssong “Ik wil je”. “Als we hadden geweten dat we deze zouden krijgen, ik was vroeger gestopt. Bedankt. Tot ziens.” zei Walter Grootaers.

Triggerfinger grote winnaar MIA’s 2012 naast Netsky en Jef Neve

Netsky en dEUS genomineerd voor 5 Mia’s

desc

Bert Hertogs

Nieuwkomer Netsky en oudgediende dEUS hebben ieder vijf MIA-nominaties in de wacht gesleept. Zij maken dus een goede kans om op 8 december 2012 een of meerdere MIA’s mee naar huis te nemen. Ook de andere genomineerden zijn ondertussen bekend; wie van hen een MIA wint, kan het publiek vanaf vrijdag 16 november mee bepalen op https://mias.een.be.

Netsky en dEUS genomineerd voor 5 Mia’s

Anastacia op Night of the Proms 2012

desc

Bert Hertogs

Classic meets sprock op de Night Of The Proms 2012. Naast The Jacksons die voor het eerst optreden in ons land, staat Anastacia als hoofdact op het podium. De vierenveertigjarige Amerikaanse heeft al ervaring met het symfonisch orkest Il Novecento onder leiding van Robert Groslot. Dat begeleidde haar in 2006 voor een programma op de Franse televisie. Daarnaast mocht ze 11 jaar geleden onder andere Cowboy and Kisses zingen tijdens Pavarotti and Friends. Samen met de betreurde tenor bracht ze toen ook het nummer I Ask Of You. In een interview met hoofdredacteur Bert Hertogs van concertnews.be laat Anastacia weten dat er twee nieuwe albums van haar binnenkort verschijnen bij BMG: één met rockcovers én een gans nieuw album met eigen materiaal.

Anastacia op Night of the Proms 2012

Rock Werchter 2013 op 4, 5, 6 en 7 juli

desc

Bert Hertogs

Aflevering 38 van Rock Werchter was meer. Meer groepen dan ooit, meer mensen dan ooit, meer terrein, meer mooie momenten... Niets op aan te merken. Rock Werchter 2012 in steno.

Rock Werchter 2013 op 4, 5, 6 en 7 juli

Rock a Field: Festival Preview

desc

Bert Hertogs

Eens per jaar worden de weiden rond Roeser omgetoverd in een terrein bestemd voor rockliefhebbers. Het bekende Rock-a-Field wist in het verleden al namen te trekken als Arctic Monkeys, Arcade Fire en Muse en besloot er dit jaar eindelijk een volledig weekend van te maken. Dit jaar kan je terecht in Luxemburg op 23 en 24 juni voor het neusje van de zalm.

Rock a Field: Festival Preview

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter