Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Recensie Huis Anubis theatershow

desc

zaterdag 7 februari 2009 Kon. Elisabethzaal AntwerpenBert Hertogs

Loek Beernink schittert als Nienke in de theatershow Huis Anubis. Beernink beschikt over alles wat een goede actrice dient te hebben. Een charismatische uitstraling en een gouden stem die moeiteloos de haartjes op je armen doet rechtkomen. We waren al eerder verbluft van haar zangtalent. Jaren geleden hoorden we haar een zeer breekbare versie van “Hij” neerzetten in het Antwerpse Sportpaleis tijdens de Grote Sinterklaasshow. Ik heb al veel concerten gezien, ook intimistische. Maar slechts zelden, weten die rustige nummers me in zo’n megazaal te raken. Beernink kon dat wel, en  niet alleen mij beroerde ze toen. Zoveel mag duidelijk zijn.

Recensie: Huis Anubis theatershow

Recensie Annie

desc

vrijdag 2 januari 2009 Stadsschouwburg AntwerpenBert Hertogs

De familiemusical Annie is eindelijk weer in Antwerpen. Het is ondertussen van 1992-1993 geleden dat deze schitterende musical nog in onze stad te zien was. Toen nog in het KJT (tegenwoordig: het Paleis, de buren van de Stadsschouwburg). 16 Jaar geleden dus, het lijkt wel een eeuwigheid.

 

Recensie: Annie

Recensie Samson en Gert: de Magische Kerstshow

desc

zaterdag 20 december 2008 Kon. Elisabethzaal AntwerpenBert Hertogs

Een goeie 30 euro. Zoveel kost een ticketje Samson en Gert. Behoorlijk wat, zou je zeggen. Toch moeten we dat nuanceren. In het ticket zit ook een toegang tot de zoo. Om de zoo als volwassene te bezoeken tel je tegenwoordig al 17,5 euro neer. 12, 5 euro schiet er dan over voor de Samson en Gertshow, een show die ruim anderhalf uur duurt. Dat noem ik pas waar voor zijn geld.

Recensie: Samson en Gert: de Magische Kerstshow

Recensie Evita

desc

woensdag 17 december 2008 Stadsschouwburg AntwerpenBert Hertogs

Zowat alles dat technisch mis kon gaan, ging mis tijdens de Antwerpse première van Evita. Jan Schepens hanteert op een stelling een volgspot, maar die wou maar niet aan de praat geraken. Daarnaast ging het licht in de koepel die het Parthenon voorstelt te laat uit terwijl een eerste strofe van een nummer al bijna voorbij was. Ook een ventilator wou niet werken (in een barscène). En tenslotte was er nog een wegrijdend decorstuk, dat uit de achterwand kwam, en dat er bruusk tegen botste wanneer het terug moest gaan. Dit had een droompremière kunnen worden, helaas zat zowat alles afgelopen woensdag technisch tegen.

Recensie: Evita

Recensie Kruistocht in Spijkerbroek

desc

dinsdag 2 december 2008 Stadsschouwburg AntwerpenBert Hertogs

Eenmalig en voor maar een dag kwam de musical Kruistocht in Spijkerbroek naar ons landje afgezakt. De productieploeg koos Antwerpen uit. ’s Middags was er nog een uitverkochte schoolvoorstelling, ’s avonds volgde dan het gewone publiek. Veel kinderen zaten er in de zaal. Het wijst er op dat het boek van Thea Beckman, dat alweer uit 1974 dateert, nog niets aan populariteit heeft ingeboet.

Recensie: Kruistocht in Spijkerbroek

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter