Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<

Recensie Daens

desc

zaterdag 4 oktober 2008 Antwerpen X BerchemBert Hertogs

Stef Wauters (Hoofdredacteur vtm.nieuws): “ik vond het een echte topproductie. Ik denk dat we in Vlaanderen niet toe zijn aan een Engelse traditie waar een productie 30 jaar kan lopen. Maar ik vind ze het wel waard eigenlijk. Dit is internationaal niveau. Buitengewoon niveau. Het is ook iets van hier en dat vind ik er ook zo straf aan.”

Siegfried Bracke (Hoofdredacteur Terzake): “In alle bescheidenheid denk ik dat dit beter is dan Les Misérables op alle vlakken, ook op technisch vlak. Ik permitteer me dat ik kan zeggen wanneer iets vals klonk. Ik heb dit hooguit één of twee keer heel eventjes gehoord en dat is alles. Ik heb al heel wat dingen gezien van Dirk Brossé (componist) en Frank Van Laecke (regisseur), maar dit is het beste dat ze al samen hebben gedaan.”

Hans Hellemans (Hoofdredacteur ATV): “Ik vond het een schitterende musical. Ik denk dat we terecht fier mogen zijn dat dit in Antwerpen gebeurt en dat een bedrijf uit de Antwerpse regio dit presteert want dit is wereldklasse. Ik denk dat we met enig chauvinisme mogen zeggen dat deze musical de kwaliteit van Les Misérables evenaart.”

Recensie: Daens

Recensie Ciske de Rat

desc

donderdag 25 september 2008 Stadsschouwburg AntwerpenBert Hertogs

Het is ondertussen al weer 66 jaar geleden dat Piet Bakker zijn boek ‘Ciske de rat’ uitgaf. Het boek werd een succes: ongeveer 50 000 ervan vonden een koper. In ’43 komt daar uiteraard een vervolg op: “Ciske groeit op” heet het boek. En drie jaar later verschijnt “Cis de man” dat wel een zeer duidelijke anti-Duitse toon heeft (het boek werd immers in volle Wereldoorlog 2 geschreven). In ’60 sterft Bakker.

Recensie: Ciske de Rat

Recensie Fame

desc

zaterdag 28 juni 2008 Stadsschouwburg AntwerpenBert Hertogs

Gisteren ging de musical Fame in première in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Het verhaal rijfde in zijn filmversie in 1980 2 Oscars binnen voor beste soundtrack en beste song. 8 Jaar later werd de musical voor het eerst op de planken gebracht. En nu is er dus ook een Nederlandstalige versie met 3 Vlaamse musicalsterren.

Recensie: Fame

<<
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter