Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Cd recensie The Kooks Junk of the Heart

desc

Bert Hertogs

Vijf jaar na hun debuut Inside In/Inside Out zijn “the lads from Brighton” terug om meisjesharten te veroveren. Junk of the Heart heet hun nieuwe plaat en is een Kooks pure-sang.

Cd recensie The Kooks Junk of the Heart

Cd recensie Simple Plan Get Your Heart On

desc

Bert Hertogs

Na de eerste luisterbeurt van Get Your Heart On, de nieuwe plaat van Simple Plan, overvalt ons een sterk gevoel dat we dit allemaal al eens eerder hebben gehoord. Originaliteit is niet meteen een woord dat wij associëren met deze vierde plaat van deze Canadese pop punk band.

Cd recensie Simple Plan Get Your Heart On

Femke naar Junior Eurovisiesongfestival 2011 in Jerevan

desc

Bert Hertogs

De 11-jarige Femke Verschueren uit het Antwerpse Morkhoven heeft met haar nummer Een kusje meer Junior Eurosong 2011 gewonnen. Zij zal ons land dus op 3 december vertegenwoordigen op het negende Junior Eurovisiesongfestival in de Armeense hoofdstad Jerevan.

Femke naar Junior Eurovisiesongfestival 2011 in Jerevan

Cd recensie: Aznavour Toujours

desc

Bert Hertogs

Op zijn laatste verjaardagstaart stonden 87 kaarsjes en toch denkt de grootvader van het Franse chanson nog lang niet aan ophouden. Integendeel. Charles Aznavour heeft net weer een nieuwe cd uitgebracht: “Aznavour Toujours”. In tegenstelling tot wat de titel misschien zou doen geloven, is het geen ‘best of’, maar een schijfje met elf compleet nieuwe nummers en een lang verwachte Franse vertaling van zijn grote succes “She”. We moeten toegeven dat de gevorderde leeftijd ondertussen toch in de stem te horen is, maar het blijft heerlijk om naar te luisteren. Er zit heel wat pit en afwisseling in de nummers. “Aznavour Toujours” brengt een uiterst gevarieerd aanbod aan muziekgenres van bossanova over luisterliedjes tot flamenco en jazz. Het is een cd geworden die je gerust als achtergrond kan opzetten terwijl je aan het werken bent, maar waar je best ook wel eens ontspannen voor gaat zitten om echt te luisteren naar de poëzie in de teksten.

Cd recensie: Aznavour Toujours

Pukkelpopdrama en Wonderland

desc

Bert Hertogs

Elk jaar communiceren we over de resultaten die concertnews.be | concertnews.nl het afgelopen seizoen boekte. Dit jaar moeten we dat met zeer gemengde gevoelens doen. Naast onze hoofdpagina die logischerwijze het meest werd aangeklikt, volgt de recensie van de K3 musical Alice in Wonderland. Op drie, en dat op relatief korte tijd, staat onze verslaggeving rond het Pukkelpopdrama. Nooit eerder lag de kloof tussen het thema waar we verslag over uitbrachten zo extreem uit elkaar: de zorgeloze wereld van K3 in Wonderland vs. de weergoden die lelijk huishielden boven de festivalwei van Pukkelpop en voor de droevige balans: 5 doden zorgden.

Pukkelpopdrama en Wonderland

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter