Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Recensie The Best of Axelle Red ★★★1/2

desc

dinsdag 28 september 2021 VTMBert Hertogs

Fabienne (Demal) heet ze in het echt. Maar die naam vindt de Hasseltse afschuwelijk. Vandaar dat ze als artiestennaam gekozen heeft voor Axelle Red. Nochtans startte ze haar zangcarrière wel onder een naam die dicht aanleunde bij haar échte: Fabby. In 1983 bracht ze namelijk onder die naam haar eerste single Little girls uit. Jawel, in het Engels. Haar haarkleur was toen haar normale: peper en zout. Later zou ze die inruilen voor rood en kiezen om in het Frans te zingen.

Recensie: The Best of Axelle Red ★★★1/2

Recensie The best of De Mens ★★★1/2

desc

maandag 20 september 2021 VTMBert Hertogs

Opvallend, in The Best of De Mens op vtm staat gewoon een solonummer van Frank Vander linden in de top 5. Ik dacht aan een vrouw haalde namelijk de vierde stek. Terecht is dat, want als we eerlijk zijn vinden we Franks solocarrière minstens even interessant om niet te zeggen interessanter dan wat ie sinds 1992 met de Mens doet. Het intimistische laat ie over aan zijn soloproject terwijl de Mens een feestgroep is, zo legt hij het onderscheid in het tv programma uit.

Recensie: The best of De Mens ★★★1/2

Recensie The Best of Urbanus ★★★1/2

desc

dinsdag 14 september 2021 VTMBert Hertogs

The best of Urbanus was de beste aflevering van The best of tot nog toe. Dat kwam door de goeie mix aan artiesten (van comedians Michael Van Peel en William Boeva over hiphopster Slongs, singer-songwriters Stan Van Samang en The Starlings tot de heavy metal van Franky De Smet-Van Damme). Een heerlijke vibe hangt er zowel backstage als in de grote zaal van de AB. Het zijn vooral de singer-songwriters die duidelijk wat moeten wennen aan het zelfrelativerende sfeertje. Maar naar het einde van het programma is ook Tom Dice ‘Is mijn make up wat goed?’ he-le-maal mee wanneer Urbanus op komst is om hen te bedanken. Héérlijk.

Recensie: The Best of Urbanus ★★★1/2

Recensie Onder vuur ★★★

desc

zondag 12 september 2021 éénBert Hertogs

30 jaar na Alfa Papa Tango, waar we als kind enorme fan van waren, brengt één opnieuw een fictiereeks op antenne over de brandweer met Onder vuur. Ook nu is het een vrouw die voor beroering zorgt bij de brandweermannen. In Alfa Papa Tango was het Machteld Ramoudt die als pr-verantwoordelijke het een en ander in gang zette, niet in het minst bij kolonel Halleux (Nolle Versyp). Bij Onder vuur is dat Lien De Graeve als Dominique Meersman. Zij wordt plots de nieuwe luitenant van de Post Oosteroever in Oostende. Erg onverwacht kondigt de geliefde en gerespecteerde luitenant Patrick Sinnaeve (Sam Louwyck) immers aan dat het zijn laatste dag is bij het korps. Hij wordt kapitein op een commandopost. Sergeant Orlando Foncke (Louis Talpe) kan zijn oren niet geloven vermits dat een bureaujob is. Ook over de ambities van Dominique, die – wat ie fijntjes opmerkt - geen veiligheidsschoenen draagt, en die het korps verder wil professionaliseren heeft ie zijn bedenkingen. Ze kunnen immers bijvoorbeeld prima aanrijtijden voorleggen.

Recensie: Onder vuur ★★★

Recensie K2 zoekt K3 ★★★

desc

zaterdag 11 september 2021 VTMBert Hertogs

‘De plezantste vacature’ is opnieuw open verklaard nu Klaasje er als derde blondine van K3 de brui aan geeft. Studio 100 gaat dus opnieuw wekelijks op zoek naar een vervangster of vervanger, want het mag deze keer ook een M of X zijn. Als het plaatje maar klopt. Vraag is wat daarmee bedoeld wordt, want als het plaatje moet kloppen moet de haarkleur blond zijn. En daar schort het al bij behoorlijk wat kandidaten bij. Wat opvalt bij de eerste aflevering? Vooral de mannen (op het einde van de aflevering zijn er drie kandidaten die wel door mochten maar niet voldoende punten hadden om in de top 10 te blijven) vallen af.  Dé quote uit het programma luidt dan ook: ‘We krijgen er een jongen bij, maar helaas verliezen we ook een jongen.’ Heerlijk ook hoe (zelf)relativerend het programma is en de kritiek die op Gert Verhulst te horen is: ‘Hebben jullie ooit Gert Verhulst zien beginnen? Gert Verhulst? Hoe dat die begon?’ vraagt Ingeborg waarop Natalia, die al vroeg in de uitzending haar hakjes heeft uitgedaan om op blote voeten in de studio te zitten, antwoordt: ‘Vond ik ook niks toen.’

Recensie: K2 zoekt K3 ★★★

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter