Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Cd recensie Kane: No Surrender

desc

Bert Hertogs

No Surrender, is het nieuwe en vijfde album van Kane, en is ingespeeld met de band waarmee Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen inmiddels twee jaar live op het podium staan: Robin Berlijn (gitaar), Joost Kroon (drums), Ivo Severijns (bas) en Nico Brandsen (keyboards).

Cd recensie Kane: No Surrender

Cd recensie K3: MaMaSé

desc

Bert Hertogs

Twee keer tekenden ze voor hét tv moment van het jaar. Op 23 maart 2009 werd een druk bijgewoonde en vooral emotionele persconferentie bekend gemaakt dat Kathleen met K3 stopte. En op 3 oktober werd na een lange zoektocht op vtm tijdens een drukbekeken live tv show Josje Huisman als nieuwe blonde van K3 gekroond. Nu tekent het nieuwe trio voor misschien wel hét muzikale moment van het jaar. In geen tijd kreeg hun dubbelaar MaMaSé een platina plaat. Hoe verklaar je dat succes? Simpel: het schijfje is een van de betere Nederlandstalige albums sinds jaren, toch zeker binnen dit genre.

Cd recensie K3: MaMaSé

Cd recensie Jónsi: Go

desc

Bert Hertogs

Doe eens de oefening door je ogen te sluiten en je op één of andere hoogvlakte te plaatsen. Zo ééntje waar je rondvliegt tussen de elfjes. De kans is groot dat je er spontaan de muziek van Sigur Rós bij hoort.

Nu deze groep even op non-actief staat, heeft frontman Jónsi, echte naam Jón Thór Birgisson, een eerste soloplaat gemaakt. Vorig jaar maakte hij al samen met partner Alex Somers een muzikaal zijsprongetje in de vorm van “Riceboy Sleeps”.

Cd recensie Jónsi: Go

Cd recensie Joss Stone: Colour me free

desc

Bert Hertogs

Hoogst vreemd hoor die nieuwe plaat van Joss Stone. Op een website van een Vlaamse kwaliteitskrant lazen we dat haar platenfirma EMI deze cd niet meteen lustte, wegens te weinig commercieel. Er zou geen potentiële nummer 1-hit in zitten. Tevens zou de platenfirma geen eurocent wensen uit te geven om het schijfje te promoten. Nou dat zal wel, die postzegel om een exemplaar op onze redactie te krijgen, zal toch heus wat meer dan een eurocent gekost hebben. Stone was trouwens in november te gast bij Peter Live. Als dat geen promotie is?

Cd recensie Joss Stone: Colour me free

Cd recensie Foreigner: Can´t slow down

desc

Bert Hertogs

“Can’t slow down” heet de nieuwste van Foreigner, en daarmee leverde de groep opnieuw een sterke popplaat af die na weken voorbeluisteren, nog steeds blijft boeien (wat we niet van elk album dat we onder onze neus krijgen, kunnen zeggen). Gitaren, drum, synths en kopers zorgen voor de perfecte ingrediënten. Een plaat zonder truken van de foor, zonder effectjes werd het.

Cd recensie Foreigner: Can´t slow down

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter