Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Cd recensie Amika: Amika

desc

Bert Hertogs

Amika heeft zijn eerste album klaar. Voor wie net als wij, nog nauwelijks kinderprogramma’s bekijken: het verhaal gaat over Merel (Moora Vander Veeken) die gek is op Amika, een paard dat al meteen tijdens het eerste nummer op het schijfje bezongen wordt. Opvallend is dat Moora Vander Veeken’s stem wat nasaal en dof klinkt. Heeft ze dit album met een verkoudheid moeten inzingen?

Cd recensie Amika: Amika

Cd recensie Alphabeat: The beat is...

desc

Bert Hertogs

Vergeet vooral Fascination, het nummer waarmee Alphabeat bekend werd. Hun jongste album, daar draait het vooral om synthesizerbeats. Ace of Base, Corona,... het zijn maar enkele namen waardoor ze beïnvloed werden. De ‘90s sound is dus nooit ver weg, heel wat pianodeuntjes doen ons inderdaad ook aan “Rhytm of the night“ denken. Alphabeat lijkt met deze bubble gum-pop zich vooral op tieners te willen richten. Heel wat zang wordt door de effectenmachine gedraaid, zodat je je afvraagt hoe de band live klinkt.

Cd recensie Alphabeat: The beat is...

Dvd en 2CD recensie: 3j´s: Akoesteren

desc

Bert Hertogs

Jaap Kwakman, Jaap de Witte en Jan Dulles, drie namen die bij de gemiddelde Vlaming niet echt een belletje doen rinkelen. In Nederland daarentegen zijn deze mannen halfgoden. Samen vormen ze de groep “de 3j’s “ - waar de naam vandaan komt hoef ik u niet uit te leggen – en met 9 hits in Nederland zijn ze daar al enkele jaren immens populair.

Dvd en 2CD recensie: 3j´s: Akoesteren

Cd recensie: Zornik: 4 million minutes

desc

Bert Hertogs

Musicnews.be kon de verzamelaar van Zornik al beluisteren. Die ligt vanaf 14 november 2008 in de winkel. Voor Zornikfans die er nog maar net zijn bijgekomen, is de verzamelaar een welgekomen geschenk. De hits, de meest bekende nummers van de groep rond Koen Buyse staan immers op het schijfje. Ook die hardfans zullen niet twijfelen, zij willen immers álles rond deze groep in hun platenkast hebben.

Cd recensie: Zornik: 4 million minutes

Cd recensie Tom Vanstiphout: Working Man

desc

Bert Hertogs

Tommeke Tommeke Tommeke toch! Verbazen doet hij ons met “Working man” en hoe! Was zijn debuut “Motion” een eerder ingetogen, introverte, melancholische - bijna bluesy -plaat, dan levert hij dit keer meer uptempo nummers af. Meer vrolijke teksten dus, die niet alleen gaan over de liefde, zijn het resultaat van een piekfijn album. Al staan er uiteraard ook melancholische en intimistische pareltjes op dit album.

Cd recensie Tom Vanstiphout: Working Man

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter