Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

The Prodigy: Invaders must die

desc

Bert Hertogs

Always Outnumbered, Never Outgunned stelde in 2004 misschien nog teleur. Maar met “Invaders must die” zet The Prodigy terug een stap in de goede richting.

Want deze elektronicaplaat doet wat ervan verwacht wordt: snoeiharde beats meegeven. Al bij de eerste beluistering hadden we het voor “Take me to the hospital” dat een zinderende beat vanaf het begin van de song kent en daarna enkele genadeloze drumpartijen krijgt. Knappe structuur. Let ook op de sirenes die door het nummer verweven werden. The Prodigy integreerde 2 samples in dit nummer, en deed beroep op Pepe Deluxé’s Salami Fever en Asher D & Daddy Freddy ‘Ragamuffin Duo take charge”.

The Prodigy: Invaders must die

Cd recensie Take That: The circus

desc

Bert Hertogs

Een beetje vreemd. Na een beluistering vinden we “She said she wanted to dance”, de hidden track na “Hold up the light” het beste nummer op deze cd. Het nummer klinkt zeer fris en spontaan. Andere nummers op de cd zijn misschien iets te overgearrangeerd naar onze mening om toch maar de herkenbare nieuwe Take Thatsound te creëren. De heren deden alle moeite van de wereld om hun cd vooral te laten klinken als de vorige “Beautiful world”. Sommige songs roepen “Patience”, hun ijzersterke comebacksingle op zoals “Up all night” en het veel te gladde “You”. Die nummers halen nooit het niveau van “Patience”.

Cd recensie Take That: The circus

Cd recensie Starsailor: All the plans

desc

Bert Hertogs

Starsailor is terug en het werd tijd. Al moet u nog even wachten tot 9 maart (terwijl wij al een maand een promo-exemplaar hebben liggen dat nu rijp is om gerecenseerd te worden). Hun vorige “on the outside” dateert alweer van 2005. De groep is uiteraard vooral bekend van hun nummer “Four to the Floor” uit hun tweede album “Silence is easy”.

Cd recensie Starsailor: All the plans

Cd recensie Stan Van Samang: Take it from me

desc

Bert Hertogs

23 Januari 2009 verschijnt het nieuwe album van Stan Van Samang. Altijd een moeilijk en spannend moment. De verwachtingen zijn immers hooggespannen. Met zijn tweede studioalbum moet Van Samang immers bevestigen. Vraag is of hij dat doet met “Take it from me”.

Cd recensie Stan Van Samang: Take it from me

Cd recensie: Röyksopp: Junior

desc

Bert Hertogs

11 Jaar is Röyksopp bezig. Je kan de heren bezwaarlijk commerciële boys benoemen. In die jaren hebben ze immers 4 albums uitgebracht, waarvan 1 live album. Ze nemen dus hun tijd. En zo waar, 2009 zal de geschiedenis ingaan als het jaar dat Röyksopp maar liefst 2 albums baarde. Sinds vandaag is Junior eruit. Later dit jaar volgt nog Senior dat – de naam van het album verklapt het al - rustiger zal zijn dan Junior. De vele tv makers zullen blij zijn, want zeer vaak gebruiken ze al eens een Röyksopp om hun beelden mee te illustreren.

Cd recensie: Röyksopp: Junior

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter