Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Cd recensie Lily Allen: It´s not me,it´s you

desc

Bert Hertogs

Lily Allen zet met haar tweede album een hoogst persoonlijke plaat neer. Hoewel op het eerste gehoor, haar nummers poppy niemendalletjes lijken, zit het ‘m vaak in de teksten bij de singer-songwriter. Want die hebben zeer vaak een angel. In “Everyone’s at it” zingt ze over drugs, waar iedereen aan zit, ook de dochter wiens ouders van niets weten. In “The fear” klaagt Allen onze consumptiemaatschappij, de media en het sterrendom aan, in een nummer dat stevige synthesizerbeats meekreeg.

Cd recensie Lily Allen: It´s not me,it´s you

DVD recensie Wolf: Kommil Foo

desc

Bert Hertogs

Mich en Raf hernemen hun succesvolle voorstelling “Wolf” in de theaterzalen in België en Nederland. Tot half juni spelen ze tot nu toe. Ook nu geraken veel voorstellingen moeiteloos uitverkocht. Nu is er ook een cd/dvd van de voorstelling. Deze recensie mag u dan ook niet verder lezen als u nog van plan bent de voorstelling bij te wonen. De dvd/cd raden we ook pas aan om te bekijken nadat u de voorstelling live hebt bijgewoond.

DVD recensie Wolf: Kommil Foo

Cd recensie: Kaiser Chiefs: Off with their heads

desc

Bert Hertogs

Kaiser Chiefs zijn al toe aan hun derde album en hadden met “Off with their heads” de niet zo heel zware taak om de voorganger “Yours truly angry mob” te overtreffen. Hun debuutalbum “ Employement” katapulteerde dit jolige vijftal naar de absolute sterrenhemel en daar zijn ze nooit meer weggeraakt. Ze fonkelen ondertussen al meer dan drie jaar en laten honderduizend enthousiaste jongelingen over de hele wereld meekelen met hun aanstekelijke pop- & rocksongs.

Cd recensie: Kaiser Chiefs: Off with their heads

Cd recensie JJ Cale: Roll on

desc

Bert Hertogs

Blues, rockabilly, country en jazz weet JJ Cale bij elkaar te brengen in wat we ook de Tulsa sound mogen noemen.

Ondertussen is hij aan zijn 26ste album toe (verzamelaars inbegrepen). Meer dan ooit bewijst hij dat hij een sterk singer-songwriter is. Al kennen vele muziekliefhebbers zijn nummers eerder zoals ze door anderen werden geïnterpreteerd. After Midnight en Cocaine kennen velen wellicht in de versie van Eric Clapton. Maar het is wel degelijk JJ Cale die achter deze nummers schuilgaat.

Cd recensie JJ Cale: Roll on

Cd recensie Ilse DeLange: Incredible

desc

Bert Hertogs

Ilse DeLange zit goed in haar vel. Zoveel mag duidelijk zijn. De Nederlandse heeft een opvallend optimistische plaat afgeleverd met “Incredible”. Wanneer we haar in haar loge na een optreden in Antwerpen ontmoeten, straalt ze. Wat wil je, als je zo’n sterk album – DeLange is ondertussen al aan haar zevende langspeler – neerzet, dan ben je in goeie doen.

Cd recensie Ilse DeLange: Incredible

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter