<<    >>

Recensie Best of 2011-2012: The selection

desc

Sunday September 9, 2012 Headquarters of concertnews.beConcertnews.be

Which concerts and festivals were the best during season 2011-2012?. Watch the ultimate list: the selection by concertnews.be | concertnews.nl.

Recensie: Best of 2011-2012: The selection

Recensie Milow en zijn protégé Selah Sue halen meeste MIA’s 2011 binnen

desc

zaterdag 10 december 2011 Eurocam LintBert Hertogs

Selah Sue zijn de grote winnaars van de Mia’s 2011 met elk drie MIA’s. Beste live, beste mannelijke artiest en beste pop zet Jonathan Vandenbroeck op zijn naam. “De mooiste act die we gewonnen hebben” zegt ie over zijn live award. Best verkochte artiest(e) is Selah Sue (Clara Cleymans) die opnieuw een hilarische parodie van Putseys neerzette. Sue haalt ook de MIA voor beste vrouwelijke solo artiest en beste album mee naar huis. Intergalactic Lovers tekende voor de doorbraak van het jaar. dEUS nam de band mee op tour als voorprogramma. Frankrijk lonkt. Gotye wint Hit van het Jaar en heeft met Somebody That I Used To Know ook de beste videoclip afgeleverd. School is Cool mag door de zure appel bijten. Geen van de 5 nominaties kon de band verzilveren. Hooverphonic mag zich dan weer beste groep van 2011 noemen. Dat kan u straks ook live merken wanneer ze met symfonisch orkest in de Kon. Elisabethzaal optreden in Antwerpen. dEUS moet het met 2 van de zes MIA’s stellen waar ze voor genomineerd waren:  rock/alternative en onrechtstreeks ook Mauro Pawlowski als beste muzikant.

Recensie: Milow en zijn protégé Selah Sue halen meeste MIA’s 2011 binnen

Recensie Wie gaat er met een Music Industry Award 2011 naar huis? | onze pronostiek

desc

woensdag 7 december 2011 Concertnews.be redactieBert Hertogs

Zaterdag 10 december 2011 weten we wie er met een Music Industry Award 2011 naar huis mag gaan. Het evenement dat live wordt uitgezonden op één vanuit de Alfacamstudio’s in Lint, staat dit jaar vroeger op het programmaschema van de openbare zender. De vorige edities gingen in januari door, maar dan ontstond er wel eens verwarring. Waren het nu de prijzen van dat jaar of het jaar ervoor? Hoe dan ook, in een concertluwe periode doet onze hoofdredacteur graag een pronostiekje wie er kans maakt. Doet u mee? 

Recensie: Wie gaat er met een Music Industry Award 2011 naar huis? | onze pronostiek

Recensie Oliver en Spamalot winnen elk 3 Vlaamse musicalprijzen

desc

maandag 7 november 2011 Capitole GentSascha Siereveld

Acteurs, producenten, regisseurs, sympathisanten en pers waren verzameld op het podium van de Capitole in Gent om te vernemen welke musicals dit jaar in de prijzen zouden vallen. De vakjury o.l.v. Leah Thys had 11 prijzen uit te delen waaronder de prijs voor de beste musical van het voorbije seizoen. Onder de laureaten zaten toppers als ‘Dans der vampieren’, ‘Toon’, ‘Spamalot’ en ‘Oliver!’ met respectievelijk 4,5,9 en 10 nominaties. In tegenstelling tot vorig jaar, toen ‘Ganesha, een perfecte god’ 5 prijzen mee naar huis mocht nemen, werd de koek dit keer eerlijk verdeeld. In het algemeen konden we ons goed vinden in de beslissingen van de jury. Al moeten we toch toegeven dat de laatste prijs onze wenkbrauwen toch even deed fronsen. 

Recensie: Oliver en Spamalot winnen elk 3 Vlaamse musicalprijzen

Recensie Eindeseizoenslijst The Selection 2010-2011

desc

vrijdag 2 september 2011 Hoofdkwartier concertnews.beConcertnews.be

Elke krant maakt op het einde van het jaar zijn eindejaarslijstjes bekend. Omdat zij zich dan liever storten op kilo‘s chocolade en liters limonade, vuren de 5 reviewers van concertnews.be | concertnews.nl graag hun eindeseizoenslijstje op je af. Dit was volgens hen het beste van het beste van seizoen 2010 – 2011, geordend op datum. Welke shows behoorden tot het slechtste dat ze het afgelopen jaar gezien hebben, en dus de bedenkelijke eer krijgen om Whitney Houstons optreden in het Sportpaleis tijdens seizoen 2009-2010 op te volgen, leest u helemaal onderaan.

Recensie: Eindeseizoenslijst The Selection 2010-2011

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter