Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Recensie Intergalactic Lovers ★★★★1/2

desc

donderdag 17 november 2022 Arenberg AntwerpenBert Hertogs

Een fenomenale Radio 1 sessie. Die gaven Intergalactic Lovers en hun gasten in een uitverkochte Arenberg in Antwerpen. Voor de gelegenheid had de band rond frontvrouw Lara Chedraoui enkele artiesten opgetrommeld. En dat waren niet van de minsten: Marble Sounds, Flip Kowlier, Lennert Coorevits en Helmut Lotti brachten een song uit hun eigen repertoire mee dat Intergalactic Lovers met hen in een ander jasje live brachten om vervolgens zelf een nummer van deze band waar de Radio 1 sessie in het teken van stond onder handen te nemen. Het resultaat was een verbluffende muzikale reis, zo’n avond waarbij je de artistieke kruisbestuiving tot in je loge op het balkon voelt. De Lovers en hun gasten hadden er enorm veel goesting in, of ze nu de nacht ervoor een oog dicht hadden gedaan of niet, én ook de fans bleken razend nieuwsgierig. Resultaat: we waren met z’n allen getuige van een van de beste concerten van dit najaar.

Recensie: Intergalactic Lovers ★★★★1/2

Recensie Zaz ★★★★1/2

desc

woensdag 9 november 2022 Lotto Arena MerksemBert Hertogs

Het is 7 jaar geleden dat we Zaz nog eens live aan het werk gezien hebben in ons land. Van Gent Jazz, dat we toen voor de gelegenheid in onze recensie omdoopten tot Gent Zaz, is dat geleden. Niet dat de ondertussen Franse 42-jarige artieste in die tijd niet langs gekomen is in ons land, integendeel. Maar die concertdata tussen 2015 en nu lukten ons op de een of andere manier niet. Groot was dan ook onze goesting om deze Française nog eens aan het werk te zien. Wat het helemaal leuk maakte, was dat ze bij wijze van spreken in onze achtertuin optrad, in de Lotto Arena. Maar vooral: Isabelle Veronique Geffroy bleek er ook bijzonder veel goesting in te hebben om er alweer een fenomenale avond van te maken.

Recensie: Zaz ★★★★1/2

Recensie Camille ★

desc

vrijdag 4 november 2022 Lotto Arena MerksemBert Hertogs

Verslikken deden we ons in onze koffie (wat we niet eens drinken) bij het ontbijt toen we deze week in de grootste krant van het land lazen dat de 21-jarige Camille 40.000 tickets verkocht had voor haar 5 shows in de Lotto Arena dit weekend. Dat is goed voor maar liefst 2 gevulde Sportpaleizen, schreef de journaliste in kwestie zelfzeker. De dame zit er slechts 15.000 tickets naast, Camille treedt namelijk ‘slechts’ voor 25.000 toeschouwers op vermits er stoeltjes op het middenplein staan. Da’s logisch ook, het is namelijk een gezinsshow waar ook kleine kindjes naartoe gaan. Nu bon, dat resultaat is nog steeds goed voor iets meer dan 1 gevuld Sportpaleis. Maar twee zijn het er he-le-maal niet.

Recensie: Camille ★

Recensie Meau ★★★★

desc

dinsdag 1 november 2022 Het Depot LeuvenBert Hertogs

Haar grootste indoorconcert in Vlaanderen tot nog toe – goed voor 900 toeschouwers in een uitverkocht Het Depot in Leuven - gaf de Nederlandse singer-songwriter, zangeres en producer Meau. Het Leuvense publiek toonde alweer waarom we zo graag, maar helaas te weinig, naar deze stad komen. Wanneer het stil moest zijn zodat de heel persoonlijke kleine nummers van Meau optimaal tot hun recht zouden komen, was het stil in het publiek. Wanneer ze hen opjutte om in de handen te klappen, of de smartphones boven te halen, deed het dat ook. Alleen daarom al om tussen zo’n respectvol, in dit geval voornamelijk vrouwelijk publiek, te staan is een retourtje naar Leuven boeken om er een concert bij te wonen steeds een goed idee.

Recensie: Meau ★★★★

Recensie Regi zwaartekracht ★★

desc

zaterdag 22 oktober 2022 Sportpaleis MerksemBert Hertogs

Het grootste concert dat Regi ooit in zijn carrière gebracht heeft. Goed voor 20.400 toeschouwers in een nokvol Sportpaleis. Dat was Regi zwaartekracht. Helaas kopieerde de Limburgse dj te veel uit zijn show van vorig jaar zodat het met een vergrootglas zoeken was naar échte verrassingen.

Recensie: Regi zwaartekracht ★★

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter