Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Recensie K3 ★★

desc

zaterdag 26 augustus 2023 Gemeentepark SchotenBert Hertogs

Het moet zijn dat we ondertussen de gezegende leeftijd bereikt hebben te denken dat vroeger alles beter was en de jongere generatie stukken zwakker is dan de onze. Bij het optreden van K3 op Parkhappening in Schoten, konden we ons niet van die indruk ontdoen dat dit ook wel eens zou kunnen kloppen.

Recensie: K3 ★★

Recensie Samson en Marie ★

desc

zondag 20 augustus 2023 Grote Markt AntwerpenBert Hertogs

Zeker, het was warm tijdens het optreden van Samson en Marie tijdens het Bollekesfeest op de Grote Markt in Antwerpen. Ouders en hun kinderen werden dan ook opgeroepen om veel water (of iets anders) te drinken en zonnecrème te smeren. Ook Marie Verhulst had het duidelijk warm in haar blauwe broekrok en rode topje. Je zag dat ze daardoor haar choreo’s kleiner hield en vluchtiger bracht. Dansjes die overigens zonder Samsonballet achter haar hun effect compleet missen en het geheel wat awkward doen ogen. Dat de kinderen uiteindelijk redelijk lauw reageerden op het optreden dat ocharme een half uurtje duurde, had volgens ons echter niet alleen met de hitte te maken. Het is gewoon veel te slap wat Studio 100 hier brengt.

Recensie: Samson en Marie ★

Recensie Metejoor ★★★★1/2

desc

zondag 20 augustus 2023 Grote Markt AntwerpenBert Hertogs

Gesandwicht tussen twee sublieme momenten zat Metejoor op het Bollekesfeest in Antwerpen. Net voor Joris, zijn zus Lisa en de band (Michael Asnot en Stef Delbaere op gitaar, Frank Oliver James op toetsen, Jan Detremerie op bas, Peter Schneider op percussie en Jordi Geuens op drums) opkwamen, kreeg het publiek namelijk een kind op het podium aan het werk te zien dat spontaan begon te dansen achteraan en beetje bij beetje de voorgrond opzocht en zo minutenlang de show stal met improvisatiedans. Kijk, zo’n spontane momenten maken ook een zomerfestival. Na Metejoor mocht Günther Neefs het Bollekesfeest afsluiten. Ook tijdens zijn set maakten we iets legendarisch mee. Toen ie ‘Sexbomb’ coverde vroeg ie volwassen vrouwen het podium op. Sommigen volgden zijn instructies niet om via de backstage te gaan en kozen voor de kortste maar tevens moeilijkste weg door het podium op te kruipen. Daar aangekomen bleek Emmy dé vedette en publiekslievelinge. Ze schudde met haar bovenlijf, sprong (zodat je haar groene onderbroek kon zien) en werd ook uitgedaagd door de zanger om zowel hoog als laag een stuk uit het nummer te zingen. Tot ieders verbazing bleek de dame bijzonder stemvast. En zo werd ook de laatste avond van het Bollekesfeest eentje om niet snel te vergeten.

Recensie: Metejoor ★★★★1/2

Recensie Sylver ★★★★1/2

desc

zaterdag 19 augustus 2023 Grote Markt AntwerpenBert Hertogs

Kijk, het was niet eens onze bedoeling om een recensie te schrijven over het optreden van Sylver op het Bollekesfeest. En een tijd zag het er ook naar uit dat die er niet zou komen. Maar een act kan je nu eenmaal zo omver blazen en je zo verrassen in combinatie met de massale publieksopkomst en de ambiance dat je niet anders kan. Wat. Een. Feestje!

Recensie: Sylver ★★★★1/2

Recensie Jaap Reesema ★★★

desc

zaterdag 19 augustus 2023 Grote Markt AntwerpenBert Hertogs

‘Wat een magische plek. Niet normaal!’ en ‘Hoe mooi toch. Jongens dit moet toch een van de mooiste plekken zijn waar we ooit hebben gestaan.’ Met die woorden gaf Jaap Reesema de Grote Markt van Antwerpen terecht een mooi compliment. Wij kennen geen mooier kader voor een gratis stadsfestival in ons land dan het Bollekesfeest. Maar met geslijm alleen kom je er bij ons niet. Sterker nog, dan gaan al gauw onze alarmbellen af als een artiest zo hard dingt om in de gratie te vallen van het publiek.

Recensie: Jaap Reesema ★★★

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter