Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Recensie Simply Red ★★★★

desc

vrijdag 9 december 2022 Sportpaleis MerksemBert Hertogs

Drie jaar geleden kwam ondertussen het jongste album van Simply Red uit. Dat heette Blue Eyed Soul. Niet dat het album potten gebroken heeft in de charts bij ons. Verder dan de 28ste stek in Vlaanderen en de 35ste in Wallonië geraakte die niet. In de hitparade vertoefde het schijfje welgeteld 3 weken in Vlaanderen en 8 in Wallonië.  Oorspronkelijk zou de band optreden op 14 november 2020. Maar door corona ging dat feest niet door en werd de show verplaatst naar 30 oktober 2021 om vervolgens om dezelfde reden opnieuw verplaatst te worden naar 9 december 2022. De frontman verwees daar ook naar in een humoristisch welkomstwoord: “Hallo. Het is geweldig om jullie te zien. Jullie leven nog. Wij leven nog. Simply Red vs. covid 7-0.”

Recensie: Simply Red ★★★★

Recensie De gelaarsde kat 2 ★★★1/2

desc

zondag 4 december 2022 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Te hard, te zacht of juist goed. Daarom draait het in het leven en dus ook bij De gelaarsde kat 2. Dreamworks voerde de gelaarsde kat voor het eerst op in de Shrek-franchise, in Shrek 2 18 jaar geleden. 11 jaar geleden kreeg de kat een eigen film die als een prequel leest op Shrek 2. En nu, 11 jaar later is er een uitstekende sequel in de cinema: De gelaarsde kat 2. Wij bekeken hem met de Vlaamse stemmencast die uitstekend werk heeft afgeleverd. De stemmenregie en vertaling was in handen van Govert Deploige. Marlies De Bock en Eva Vermeire stonden in voor de casting en de productie.

Recensie: De gelaarsde kat 2 ★★★1/2

Recensie Studio 100 rewind party ★★★★

desc

zaterdag 3 december 2022 Sportpaleis MerksemBert Hertogs

De allerlaatste show van Spring. Die wilden wij samen met 18.500 toeschouwers tijdens de laatste van 3 Studio 100 rewind parties absoluut niet missen. Even dreigde de lastige verkeerssituatie rond Antwerpen (wij kwamen speciaal hiervoor van Parijs over) roet in het eten te gooien. Maar het roet zou uiteindelijk enkel op de wangen van enkele pieten belanden en wij geraakten net op tijd binnen. Om kort te gaan: Spring was - mocht dit de allerlaatste keer geweest zijn dat ze opgetreden hebben (wij vermoeden van niet) - net als 5 jaar geleden bij Throwback Thursday in het Sportpladijs weer buitengewoon goed. Qua live sound en arrangementen is de band rond Jelle Cleymans dan ook al lang de kindermuziek ontgroeid. Alleen hadden ze niet zo’n sterk voorprogramma als 5 jaar geleden.

Recensie: Studio 100 rewind party ★★★★

Recensie Jelle Cleymans ★★★

desc

woensdag 23 november 2022 CC BrasschaatBert Hertogs

Als de Gavroche van de Vlaamse muziekindustrie. Zo lijkt Jelle Cleymans zich steeds meer te profileren als solo artiest maar ook in combinatie met Jonas Van Geel. Cleymans speelde als kind nog die rol in de musical Les Misérables. Het ondeugende en gedurfde karakter van dat personage is op de een of andere manier sindsdien blijven kleven aan hem. Ook in een uitverkocht CC van Brasschaat toonde hij die kant van zichzelf.

Recensie: Jelle Cleymans ★★★

Recensie Elton John ★★★★1/2

desc

maandag 21 november 2022 Disney+Bert Hertogs

Met een magistraal concert nam Elton John afscheid van het Noord-Amerikaanse publiek. De Britse songsmid, mode-icoon, ambassadeur voor de lgbtqia+ gemeenschap en man die zich al jaren inzet in de strijd tegen aids via zijn Elton John AIDS Foundation, gaf in het Dodger Stadium in LA zijn laatste concert op Noord-Amerikaanse bodem. Daarmee riep ie het verleden terug op want in 1975 zette hij in datzelfde stadium een legendarisch concert neer. 47 jaar later zou hij opnieuw geschiedenis schrijven. Disney+ zou namelijk voor het eerst in het bestaan van deze streamingdienst een live stream, het afscheidsconcert van Elton John dat bijna drie uur duurde, uitzenden. Disney+ mocht dan wel het concert live uitzenden, maar net zoals tijdens zijn afscheidsconcert in Antwerpen in 2019 focuste Elton John op de hits die ie met Bernie Taupin schreef. Ook nu stak er dus géén Disneyklassieker als ‘Can you feel the love tonight’ of ‘The circle of life’ in de setlist.

Recensie: Elton John ★★★★1/2

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter