Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Haalt Hooverphonic het?

desc

Bert Hertogs

Haalt Hooverphonic het? Dat is de vraag die we dinsdagavond 18 mei tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival beantwoord zullen zien. Wij zagen de eerste dress rehearsal, een generale repetitie vanuit de Ahoy in Rotterdam waar nog niks van afhangt via stream. De tweede doen de artiesten namelijk om punten bij elkaar te sprokkelen bij de jury’s. En daarna is het aan de kijker thuis tijdens de live show. Wij keken naar die eerste dress rehearsal, om te zien wie er zich inhield en wie meteen all the way ging. Sommige zangeressen verschenen niet geschminkt op het podium alsof ze zo uit hun bed gerold waren (Ana uit Slovenië bv.), anderen zoals onze eigen Geike waren wel degelijk al tip top in orde. Onze mening: het wordt een dubbeltje op zijn kant voor Hooverphonic maar misschien onderschatten we de kwalificatiekansen van de band, omdat ook de jury’s punten geven.

Haalt Hooverphonic het?

Gaan Pukkelpop en Tomorrowland wel door dit jaar?

desc

Bert Hertogs

Euforie ten lande. Want het Overlegcomité maakte het zonet mogelijk dat festivals georganiseerd kunnen worden voor meer dan 5.000 toeschouwers buiten vanaf 13 augustus. Festivals in openlucht van 2.500 toeschouwers kunnen vanaf 1 juli, vanaf 30 juli kan dat voor 5.000 man. En wie meer dan dat wil vanaf 13 augustus, kan een uitzonderingsaanvraag indienen. Belangrijk daarbij is dat een vaccinatiebewijs of een negatieve PCR-test voorgelegd moet kunnen worden door de toeschouwers voor ze het festivalterrein op mogen.

Gaan Pukkelpop en Tomorrowland wel door dit jaar?

Lotto Arena doet gouden zaken in coronajaar 2020 dankzij Bart Peeters

desc

Bert Hertogs

Jan Van Esbroeck, CEO van de Sportpaleisgroep mag dan ondertussen al een jaar moord en brand schreeuwen omwille van de coronamaatregelen en het feit dat zijn zalen dicht zijn, dat wat die man – die niet verlegen is om af en toe de drama queen uit te hangen – in de pers zegt ook genuanceerd mag worden bewijzen de cijfers.

Lotto Arena doet gouden zaken in coronajaar 2020 dankzij Bart Peeters

Studio 100 en Miguel Wiels vinden satire uit zonder standpunt in te nemen

desc

Bert Hertogs

K3 bracht in het Nederlands tv-programma ‘Even tot hier’ een aangepaste versie van ’10.000 Luchtballonnen’. Nu werd het ’10.000 luchtkastelen’. In de tekst hekelt het meidentrio in hun gekende regenboogjurkjes de versoepelingen van de Nederlandse regering die maar uitblijven in de huidige coronatijden.

Studio 100 en Miguel Wiels vinden satire uit zonder standpunt in te nemen

De 30 beste filmnummers

desc

Bert Hertogs

Muziek in films geven de zaak extra emotie, maken scènes net dat ietsje spannender, grappiger, romantischer of sensueler.  Heel wat songs die uit films komen of ervoor gebruikt zijn, zijn klassiekers. Dat geldt ook in veel gevallen voor de instrumentale soundtrack. Concertnews.be lijst dan ook graag in haar allerlaatste best of-lijstje 15 songs en 15 instrumentale nummers op die samen de 30 beste filmnummers vormen.

De 30 beste filmnummers

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter