Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Hoe Studio 100 en Ballet Vlaanderen het sterrendom doen verbleken

desc

Bert Hertogs

Toen Kathleen van K3 er 13 jaar geleden mee ophield en uiteindelijk vervangen werd door Josje, devalueerde Studio 100 voor het eerst de uitstraling van een Bekende Vlaming of Bekende Nederlander. Vanaf dan werden artiesten eigenlijk gewone werknemers niets meer of niets minder dan de IT’er, de graficus, de marketeer, de personeelsmedewerker of de onthaalbediende. Het imago van een persoon waar de consument naar opkeek, verbrokkelde. Want het bedrijf toonde dat ze vervangbaar zijn. En sterker nog, het betrok de consument ook in de zoektocht naar een vervanger. Later werd dat nog eens tot twee keer toe dunnetjes overgedaan bij K3 zoekt K3 en K2 zoekt K3. Vaste contracten werden omgezet in veel minder interessante tijdelijke contracten. Geraak je zwanger? ‘De show must go on! Schuiven met concertdata, dat kost geld, dat gaan we niet doen’ lijkt het credo meer dan ooit. Die redenering volgt zo’n paternalistisch bedrijf.

Hoe Studio 100 en Ballet Vlaanderen het sterrendom doen verbleken

Wisselvallige start Antwerps Sportpaleis

desc

Bert Hertogs

Het seizoen 2022-2023 is voor het Antwerps Sportpaleis wisselvallig gestart. Voor een keer spreken we ons dan niet uit op vlak van de kwaliteit van de shows die er te zien waren, maar zoomen we uitsluitend in op de bezoekcijfers.

Wisselvallige start Antwerps Sportpaleis

Komt Hanne nog wel terug naar K3?

desc

Bert Hertogs

Hanne Verbruggen is zwanger en Diede neemt tijdelijk de fakkel van haar over als de rosse van K3. Dat meldde Studio 100 gisteren. Het ganse communicatieverhaal bij het productiehuis uit Schelle rond Hannes zwangerschap is opmerkelijk waardoor wij ons afvragen of Hanne nog wel zal terugkomen.

Komt Hanne nog wel terug naar K3?

Waarom Zon van de partij moet zijn op Rock Werchter 2023

desc

Bert Hertogs

Rock Werchter bevraagt opnieuw haar publiek om tips te ontvangen wie zij volgend jaar moeten programmeren. Daarbij houdt Live Nation Festivals de vinger aan de pols wat er leeft bij haar muziekliefhebbers. Wij vinden dat Zon van de partij moet zijn tijdens de volgende editie. Goed weer dat is altijd meegenomen en staat op ieders verlanglijstje tijdens een openluchtfestival horen we u denken. Inderdaad, maar Zon is veel meer dan een ster die het dichtst bij de aarde staat. Het is ook de naam van een band. Die van Herman Schueremans namelijk.

Waarom Zon van de partij moet zijn op Rock Werchter 2023

Hoe irrationeel is de Camille-hype?

desc

Bert Hertogs

Vandaag stelde Camille haar jongste album SOS, waarvoor de inspiratie kennelijk vroegtijdig op was zodat Vuurwerk er nog een keer opgepleurd werd, voor in verschillende shoppingcentra. Wij trokken naar dat van Wijnegem om er vast te stellen hoe irrationeel de gezinnen zijn die daar urenlang aanschoven om heel even op de foto te kunnen met Camille. Om het vooruit te laten gaan, werd er een professionele fotograaf ingehuurd. De beelden kunnen de fans nadien van het net plukken. Maar vooral: op die manier bewaart Camille en haar management ook de controle over hoe ze in beeld wordt gebracht op een kwaliteitsvolle manier. Met wat geluk staat de fan naast haar met open ogen op de foto.

Hoe irrationeel is de Camille-hype?

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter