Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Waarom Camille en #LikeMe gecanceld moeten worden

desc

Bert Hertogs

Het vierde en laatste seizoen van #LikeMe is begonnen. In het openingsnummer zien we hoe Camille terug naar België is gekomen. Ze heeft in de reeks een jaar in Japan gewoond en covert ‘België’ van Het Goede Doel. In de video zien we haar bijna een halve minuut in een goudkleurige kimono met een blonde pruik en een Japanse parasol.

Waarom Camille en #LikeMe gecanceld moeten worden

Liken ze elkaar nog wel bij #LikeMe ?

desc

Bert Hertogs

Het vierde en laatste seizoen van #LikeMe komt eraan. De zenuwen staan zo hooggespannen bij de fans dat ze met zo’n 14.000 naar de Kinepolis bioscopen trekken dit weekend om daar alvast in avant-première de eerste twee afleveringen te kunnen zien. Officieel luidt het dat #LikeMe hierna niet stopt maar er nog van alles volgt waarover nog niets gecommuniceerd kan worden. Vraag is of dat wel zo zal zijn. Toen het laatste seizoen van Ghost Rockers op een gelijkaardige manier aangekondigd werd, zou die band ook nog door blijven gaan via live optredens. Maar al snel doofde de interesse van de fans uit (bij gebrek aan nieuwe content) én hadden de castleden elk hun eigen projecten die niet langer ermee te combineren vielen. Het feit dat #LikeMe voorlopig nog maar twee concerten gepland heeft staan in het Sportpaleis in plaats van 4 vorig jaar, toont aan dat de daling qua interesse bij het publiek mogelijks ingezet is.

Liken ze elkaar nog wel bij #LikeMe ?

De meest memorabele concerten van 2022

desc

Bert Hertogs

Welk concert was het meest memorabele van 2022 volgens onze hoofdredacteur? Ontdek hieronder onze top tien.

De meest memorabele concerten van 2022

Hoe Studio 100 en Ballet Vlaanderen het sterrendom doen verbleken

desc

Bert Hertogs

Toen Kathleen van K3 er 13 jaar geleden mee ophield en uiteindelijk vervangen werd door Josje, devalueerde Studio 100 voor het eerst de uitstraling van een Bekende Vlaming of Bekende Nederlander. Vanaf dan werden artiesten eigenlijk gewone werknemers niets meer of niets minder dan de IT’er, de graficus, de marketeer, de personeelsmedewerker of de onthaalbediende. Het imago van een persoon waar de consument naar opkeek, verbrokkelde. Want het bedrijf toonde dat ze vervangbaar zijn. En sterker nog, het betrok de consument ook in de zoektocht naar een vervanger. Later werd dat nog eens tot twee keer toe dunnetjes overgedaan bij K3 zoekt K3 en K2 zoekt K3. Vaste contracten werden omgezet in veel minder interessante tijdelijke contracten. Geraak je zwanger? ‘De show must go on! Schuiven met concertdata, dat kost geld, dat gaan we niet doen’ lijkt het credo meer dan ooit. Die redenering volgt zo’n paternalistisch bedrijf.

Hoe Studio 100 en Ballet Vlaanderen het sterrendom doen verbleken

Wisselvallige start Antwerps Sportpaleis

desc

Bert Hertogs

Het seizoen 2022-2023 is voor het Antwerps Sportpaleis wisselvallig gestart. Voor een keer spreken we ons dan niet uit op vlak van de kwaliteit van de shows die er te zien waren, maar zoomen we uitsluitend in op de bezoekcijfers.

Wisselvallige start Antwerps Sportpaleis

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter