Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Recensie Play4 grote winnaar Kastaars! ★, Camille Dhont grootste verliezer

desc

zaterdag 28 januari 2023 éénBert Hertogs

Dat de Vlaamse mediasector een van de achterlijkste is ter wereld bewees ze nog maar eens in het Studio 100 pop up theater. Eerst en vooral door terug een show door de strot te rammen van de Vlaamse mediagebruiker door tegelijkertijd op verschillende zenders hetzelfde aan te bieden. Wie wou wegvluchten kon net zoals in de fijne jaren ’80 onder andere terecht bij de Nederlandse televisie, Netflix of Disney+ of een avondwandeling in het park maken. Maar die misten dan wel wat volgens ons een primeur is in de Vlaamse televisiegeschiedenis. Een programma dat op één uitgezonden werd en dat tot twee keer toe onderbroken werd door een reclameblok met allerlei trailers en boodschappen van algemeen nut.

Recensie: Play4 grote winnaar Kastaars! ★, Camille Dhont grootste verliezer

Recensie De Mia’s 2022 ★★★: tragikomisch voor de vrouwen

desc

donderdag 26 januari 2023 éénBert Hertogs

26 januari 2023 gaat de geschiedenis van concertnews.be in als dé avond van hét grote dilemma. Ofwel naar het concert van Robbie Williams in het Sportpaleis trekken ofwel naar tv kijken. Zijn laatste top 10-notering in de singlecharts in Vlaanderen dateert van 2009. Puur op basis van deze cijfers kan je stellen dat ie irrelevant geworden is, wat zich evenwel niet vertaalt in de totaal van de pot gerukte exuberante ticketprijzen die deze artiest nog durft te vragen. Het alternatief waar wij voor kozen, is al minstens even irrelevant. De Mia’s godbetert. Who the fuck cares about the Mia’s (behalve de muziekindustrie zelf)?

Recensie: De Mia’s 2022 ★★★: tragikomisch voor de vrouwen

Recensie 1985 ★★★★

desc

zondag 22 januari 2023 éénBert Hertogs

Ambitieus. Dat is het minste wat je kan zeggen over 1985, de nieuwe fictiereeks die Eyeworks maakte voor de VRT en La Une. Met een joekel van een disclaimer begint de serie om de kijker uit te leggen dat het om faction gaat, op waargebeurde feiten gebaseerde fictie. Dat het verhaal van bestaande personen gefictioneerd werd, lees: van wat bijkomstig drama voorzien werd, en dat er ook fictieve personages toegevoegd werden. Bedoeling is dat 1985 de kijker een goed tijdsbeeld biedt eerder dan dat het waarheidsgetrouw de zaak ronde de Bende van Nijvel die tot op heden niet werd opgelost uit de doeken wil doen.

Recensie: 1985 ★★★★

Recensie Het Gala van de Gouden K’s 2022 ★

desc

zaterdag 21 januari 2023 KetnetBert Hertogs

Voor de tiende keer organiseerde Ketnet het Gala van de Gouden K’s, een awardshow voor wie er het populairst was volgens de Ketnetters vorig jaar. 144 stuks zijn er de voorbije 10 jaar al uitgereikt blijkbaar. Deze editie leverde een bijzonder fletse show op vol met cringe bindteksten vol gelul dat de vaart – voor zover die er al was in de show – hopeloos uit het tv programma haalde. Tijd om te bezinnen en de zaak te herdenken, beste Ketnet. Want dit was geen goede televisie.

Recensie: Het Gala van de Gouden K’s 2022 ★

Recensie Season of sex ★★★★

desc

dinsdag 27 december 2022 VRT MAXBert Hertogs

Wie zoals ons dacht dat jonge Vlaamse actrices niet meer naakt durven gaan in series en films omdat ze schroom hebben dat fragmenten en stills op pornowebsites zouden kunnen belanden, heeft het kennelijk mis. Na Charlotte Timmers in Zillion en Laura De Geest in Roomies is het nu Maïmouna Badjie die zich als Lou blootgeeft in Season of sex, een korte serie van Hotel Hungaria voor VRT MAX die mikt op jongeren boven de zestien jaar.

Recensie: Season of sex ★★★★

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter