Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Recensie About Elly ★★★1/2

desc

donderdag 9 maart 2023 Bourla AntwerpenBert Hertogs

‘1 grote vertoning om indruk op ons te maken.’ Het is niet alleen een quote uit About Elly, de jongste voorstelling van Tg Stan die in het Toneelhuis in première ging. Het vat de productie ook helemaal samen. Want hoewel ook die de typische, lichte, grappige tot ronduit absurde kaart trekt en meermaals de toeschouwer duidelijk maakt dat het allemaal ‘maar’ toneel is, is die ook atypisch voor STAN. Want hoewel het toneelspelersgezelschap gekend staat om zijn minimalistische approach qua decors, ging het deze keer in zee met Joé Agemans van FC Bergman die graag uitpakt met grootse scenografieën. Vernieuwing noemen ze dat. En dat werkt heel goed hier ook al hangt dat lekker ruikende minimalistische parfum ook nog in zekere mate rond deze productie.

Recensie: About Elly ★★★1/2

Recensie Eg er vinden ★★★★1/2

desc

woensdag 1 maart 2023 corso BerchemBert Hertogs

‘Het zijn eigenlijk allemaal kleine kutzinnetjes.’ Het is Damiaan De Schrijver ten voeten uit wanneer ie na Eg er vinden er nog even een nabespreking tegenaan gooit in corso. Hij stelt zogezegd dat zijn collega Matthias de Koning en hij klachten ontvangen hebben van de directie van de schouwburg dat de voorstelling niet lang genoeg duurde. 55 minuten om precies te zijn en daarom een stukje erbij welgekomen was.

Recensie: Eg er vinden ★★★★1/2

Recensie Bazar ★★★

desc

zaterdag 25 februari 2023 DE Studio AntwerpenBert Hertogs

Soms kan het gewoon te veel zijn. De wereld en alles erbij dat op je afkomt. Daarover gaat Bazar, de jongste voorstelling van Laika naar een concept van Aminata Demba, een tekst van Mieke Versyp die zich liet inspireren door Aya Sabi in een regie van Michai Geyzen.

Recensie: Bazar ★★★

Recensie Dit is niet de titel ★★★★

desc

vrijdag 24 februari 2023 De Klap DeurneBert Hertogs

“Actors are some of the most evil, devious people on the planet. They lie for a living!” Het is een quote die Mrs. Bird zegt in Paddington 2. En of het er kwaadaardig en slinks aan toe ging tijdens ‘Dit is niet de titel’ van Compagnie Barbarie in De Klap!

Recensie: Dit is niet de titel ★★★★

Recensie De störm ★★★

desc

zondag 19 februari 2023 Bourla AntwerpenBert Hertogs

Staande ovatie in de Bourla na De störm dat Tutti Fratelli opdroeg aan haar overleden bezielster Reinhilde Decleir. Tom Lanoye nam de tekst van Shakespeare onder handen, een tekst die overigens gratis downloadbaar is op de site van de sociaal-artistieke werkplaats. Jan Sobrie tekende voor de regie.

Recensie: De störm ★★★

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter